Avatar
13 June 2018 - M. Steentjes plaatste:

Ervaren gz-psycholoog (18046BCV-1)

Voor onze polikliniek in Amsterdam zoeken wij een ervaren gz-psycholoog (18046BCV-1) 

met een brede blik op autisme (uren in overleg).

Wie zijn wij?

Het dr. Leo Kannerhuis is er voor kinderen, jongeren en volwassenen met autisme én andere psychiatrische problemen. Mensen die vastgelopen zijn in hun leven en bij wie eerdere behandeling niet heeft geholpen. In leeftijdgebonden centra behandelen wij ambulant en klinisch met het TOPGGz-keurmerk.  We zijn opleider, investeren in wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek en hebben een academische werkplaats in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam. Bij het dr. Leo Kannerhuis werken 600 medewerkers.

Wat doet behandelcentrum volwassenen?

Binnen behandelcentrum volwassenen hebben we twee poliklinieken (in Amsterdam en in Doorwerth) met multidisciplinaire teams voor behandeling, consultatie en diagnostiek van mensen met autisme en ernstige co-morbiditeit. De beide poliklinieken kenmerken zich door enthousiaste, collegiale, zeer deskundige en gemotiveerde medewerkers met lef.

Wat doet polikliniek Amsterdam?

De polikliniek Amsterdam is recent uitgebreid met een vierde behandelteam, vanwege het toenemend aantal aanmeldingen. Er werken momenteel ruim 35 behandelaren: psychiaters, (gz-)psychologen, klinisch psychologen, sociaal psychiatrische verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, systeemtherapeuten en gezinsbehandelaars. We behandelen patiënten (kinderen, jongeren en volwassenen) met autisme en daarnaast ernstige problemen zoals angst, depressie, dwang, trauma,  persoonlijkheidsproblematiek, ernstige systeemproblematiek, hechtingsstoornissen.

Wat houdt de functie in?

Je pakket is breed. Je behandelt patiënten met autisme en comorbiditeit, zowel individueel als groepsgewijs, en doet diagnostiek. Je bent voor een deel van je patiënten regiebehandelaar, geeft collega’s in opleiding supervisie of werkbegeleiding. Je adviseert aan collega-instellingen over de behandeling van onze doelgroep, geeft scholing, werkt mee aan innovaties en praktijkgericht onderzoek.  

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding orthopedagogiek, psychologie aangevuld met een gz-opleiding (BIG-registratie).
 • Je hebt ruime ervaring met de behandeling van mensen met autismeproblematiek en co-morbiditeit.
 • Je kunt werkbegeleiding en supervisie geven aan basispsychologen en psychologen in opleiding.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als gz-psycholoog.
 • Je hebt ervaring met complex diagnostisch onderzoek.
 • Je kunt systemisch werken.
 • Je hebt ervaring met consultatief werken.
 • Je beschikt over sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 • Je bent gericht op samenwerking (zowel intern als extern).
 • Je bent daadkrachtig en stressbestendig.
 • Lid zijn van VGCT en/ of VEN is een enorme pre.
 • Werkdagen zijn in overleg, maar in elk geval op vrijdag.

Wat bieden wij?

Een dynamische en uitdagende werkplek met fijne collega’s. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van één jaar met uitzicht op vast. Salariëring en arbeidsvoorwaarden (zoals vakantiedagen en eindejaarsuitkering) zijn conform de cao voor de geestelijke gezondheidszorg (FWG 65).

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je terecht bij Mariët van IJzendoorn, manager behandelcentrum volwassenen, of Marcel Jansen, gz-psycholoog, telefoonnummer 020 567 24 24.

Heb je interesse?

Mail je sollicitatiebrief en curriculum vitae ter attentie van Frank Westers, P&O-adviseur, sollicitaties@leokannerhuis.nl, onder vermelding van vacature gz-psycholoog met het juiste vacaturenummer. Je ontvangt altijd een automatische ontvangstbevestiging; wanneer je deze niet ontvangt vragen we je contact op te nemen met afdeling P&O, telefoonnummer 026 333 30 37.

 

13 June 2018  -  31 December 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.