Avatar
13 June 2018 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Medewerker catering Nijmegen 2018/296

Flexibele en enthousiaste medewerker catering voor verschillende locatie van Pro Persona

Vakgebied: medewerker catering
Opleidingsniveau: MBO
Standplaats: Pompe Nijmegen
Aantal uren per week: 10
Vacaturenummer: 2018/296

Wat ga je doen?

Je bent zelfstandig werkende cateringmedewerker en keukenassistente die alle voorkomende werkzaamheden verricht zoals het bereiden van lunchgerechten, het doen van bestellingen, verzorgen van de lunchuitgifte en het doen van kassawerkzaamheden, het bijvullen van de counter, het bijvullen en schoonmaken van koffieautomaten assisteren bij recepties en borrels en lunches, tevens assisteren in de keuken bij de bereiding van de dagmaaltijd en schoonmaak onderhoud van de keuken.
In de catering sta je vaak alleen en zal jezelf je werkzaamheden moeten kunnen indelen in de keuken werk je in een team.

Waar ga je werken?

Je bent in principe  inzetbaar op alle locaties van Pro Persona, maar vooral bij de Pompestichting in Nijmegen en Zeeland, Nijmegen Tarweweg 2, in bezit van eigen vervoer is noodzakelijk. In de Pompestichting in Nijmegen en Zeeland wordt er gewerkt met TBS patiënten in de dienst. Affiniteit met de doelgroep is noodzakelijk om je werkzaamheden blijvend goed te kunnen invullen. 

Pro Persona is deskundig in het behandelen van hulpvragen op het gebied van geestelijke gezondheid en forensische zorg. Wij behandelen cliënten van alle leeftijden. Dit doen we met ruim 3000 professionals zoveel mogelijk thuis, ambulant en in deeltijd. Als het niet anders kan, nemen we cliënten op in een van onze klinieken. De behandeling is altijd zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt praktische ervaringskennis in de horeca of instellings-/personeelsrestaurant en specifieke kennis van het bereiden van eenvoudige gerechten en hygiënevoorschriften (HACCP). Daarnaast heb je kennis van de locatie en van werkvoorschriften en procedures;
  • je bent in staat de werkzaamheden met een zekere mate van zelfstandigheid binnen de vastgestelde kaders (procedures en werkafspraken) te verrichten;
  • je hebt een klantvriendelijke houding;
  • je hebt een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, wat van belang is voor het uitwisselen van informatie en in de contacten met bezoekers van het restaurant of gebruikers van de catering;
  • bewegingsvaardigheid is nodig voor het (voor)bereiden van lunch en snacks, het bedienen van keukenapparatuur en het serveren van dranken en gerechten;
  • oplettendheid is belangrijk bij het afrekenen van etenswaren en in verband met de hygiëne in het restaurant en de keuken, waarbij regelmatig sprake is van afleiding en/of verstoring bij de werkuitvoering;
  • je werkt ordelijk en hygiënisch;
  • je bent integer en betrouwbaar en representatief.

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd van 1 augustus 2018 tot 31 juli 2019

FWG functiegroep 25 €1546,00- €2308,00

Werkdagen in overleg

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Ton Lamers, Facilitair Manager, (06) 22 56 85 74 of Bob Smits, (024) 352 76 00, toestel 582

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

je solliciteert via onze website:

https://www.werkenbijpropersona.nl/Vacatures/?id=247

Uiterste reactiedatum
6 juli 2018

13 June 2018  -   7 July 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.