Avatar
13 June 2018 - dr. William Goossen plaatste:

Werkt u mee aan het opstellen van het cybersecurity dreigingsbeeld voor de zorg?

GGZ deskundigen gezocht voor mee opstellen dreigingsbeeld informatievoorziening zorg Z-Cert

Voor het verkrijgen van de input voor het dreigingsbeeld worden door Z-Cert bijeenkomsten georganiseerd waarin met betrokkenen zal worden gesproken over (de impact van) huidige en toekomstige cyberdreigingen voor zorginstellingen. 

Z-Cert vraagt enkele deelnemers vanuit de GGZ Instellingen voor deelname hieraan. De doelgroep voor de bijeenkomst betreft de security en/of privacy verantwoordelijken van grote en kleine instellingen uit de branches die zijn aangesloten bij de Z-Cert.

De bijeenkomst duurt 2 uur en zal worden gehouden in het midden van het land.

- donderdag 21 juni van 0900 tot 1100 uur (locatie nog niet bekend).

- woensdag 4 juli van 0900 tot 1100 uur bij GGZ Nederland in Amersfoort.

De deelnemers die actief bijdragen aan de vorming van het dreigingsbeeld ontvangen het dreigingsbeeld na publicatie en worden uitgenodigd voor het congres dat in het najaar wordt gehouden waar het dreigingsbeeld zal worden gepresenteerd. 

Wie uiteindelijk zal worden uitgenodigd is mede afhankelijk van de beschikbaarheid van leden uit andere brancheorganisaties zodat de samenstelling van de bijeenkomsten zo divers mogelijk wordt.

Indien u vragen heeft naar aanleiding van het verzoek, dan kunt u Gert Bijl van Z-Cert  bereiken op 06 38 43 67 92 of via gert.bijl@semmelwise.nl.

 

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.