Avatar
23 July 2018 - Charlotte Koelmans plaatste:

Jaarcongres LVB

Op dinsdag 18 september de 9e editie van het Jaarcongres LVB! De problematiek van kinderen, jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en gedragsproblematiek is scherper in beeld gekomen. Psychische stoornissen en een LVB gaan geregeld en in wisselende combinaties samen. Goed afgestemde samenwerking tussen hulpverleners is van uiterst belang bij zorg voor deze toch al kwetsbare groep. Het programma gaat over samenwerking en zorg voor mensen met een LVB. Met daarbij aandacht voor onder andere: psychotrauma, plegerbehandeling, sociale problemen, financiële ondersteuning, middelengebruik, culturele differentiatie, passend onderwijs, gezinshulp en jeugdbescherming. 

Bent u werkzaam in/bij jeugdzorg, welzijn, GGZ, (speciaal)onderwijs, verslavingszorg, politie, reclassering of rechterlijke macht? Dan mag u dit congres niet missen!

Ga voor meer informatie en aanmeldne naar: www.lvbcongres.nl.

18 September 2018  -  18 September 2018
Jaarcongres LVB
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.