Avatar
14 August 2018 - Frank Bergkamp plaatste:

Wat er verandert er m.b.t. de herregistratie voor de GGZ medisch specialist

De GGZ IFMS Impactmiddag staat in het teken staat van persoonlijke professionele ontwikkeling van alle medisch specialisten die werkzaam zijn bij of verbonden zijn aan een Nederlandse GGZ-instelling.

IFMS wordt verplicht vanaf 2019 voor herregistratie

Vanaf 1 januari 2020 is de medisch specialist verplicht aan een vorm van IFMS te doen.

IFMS wordt een verplicht onderdeel van de herregistratie. Tijdens de GGZ IFMS Impactmiddag wordt aandacht gegeven aan alle aspecten van IFMS en wat dat voor de dokter in de praktijk betekent.

IFMS sluit ook aan op het Kwaliteitsstatuut voor GGZ instellingen en past in essentie bij de visie dat persoonlijke ontwikkeling en die van organisaties het meest succesvol is bij o.a. regelmatige zelfreflectie en intervisie. Het mag dan straks verplicht zijn, het is vooral óók een effectieve tool voor persoonlijke en organisatieontwikkeling.

De impactmiddag is ook van belang voor de bestuurder, manager of GGZ-specialist betrokken bij IFMS. De heer Jeroen Kreuger, directeur van Pro Persona, is deze middag voorzitter.

 Deelname is gratis. Aanmelden kan via https://www.vrest.com/ggz-ifms-impact-middag/

 Datum, locatie en tijd

 donderdag 27 september

In de Driehoek Congres- en vergadercentrum (naast Utrecht CS)

13:00 uur – 17:00 uur

14 August 2018  -  27 September 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.