Avatar
15 August 2018 - dr. William Goossen plaatste:

Campagne Zeker: we gaan weer van start!

GGZ Nederland vindt informatiebeveiliging belangrijk en wil dat graag continu onder de aandacht brengen in ggz-instellingen.

Na een succesvolle campagne vorig jaar, start dit najaar opnieuw de campagne Zeker van de NVZ.

Vorig jaar hebben verschillende ggz-instellingen actief meegedacht over de invulling van de campagne om zo informatieveiligheid en –beveiliging onder de aandacht te brengen. Ook dit jaar kunnen individuele ggz-instellingen weer actief meedenken in de werkgroep.  Zij kunnen zich aanmelden bij Maarten Fischer van de NVZ m.fischer@nvz-ziekenhuizen.nl . Informatie over aanmelding voor de campagne Zeker volgt in de komende weken. Deelname voor een individuele ggz instelling kost € 2000,-. Net zoals vorig jaar kan ook een phishing event worden voorbereid en uitgevoerd. Hiervoor is ook individuele inschrijving mogelijk tegen vergelijkbare kosten.

De communicatiemiddelen van de campagne uit 2017 zijn nog te downloaden op zorgzekeren.nl . Op deze website zullen ook nieuwe materialen beschikbaar komen.

  • Avatar
    7 September 2018 - Karin Janssen zei:

    Is al iets bekend over het aanmelden voor de campagne ZEKER? Deze informatie zou volgens bovenstaand bericht volgen.

    Reageer op dit bericht
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.