Avatar
11 September 2018 - Tilly Zwanenburg plaatste:

Kinder- en Jeugdpsychiater (s) voor Amstelveen en regio Kennemerland

Kenter Jeugdhulp zoekt Kinder- en Jeugdpsychiater(s) voor 16 tot 36 uur per week voor diverse locaties omgeving Heemskerk, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen.

De functie

Wil jij werken bij een organisatie die zorgdraagt voor specialistische hulp voor JeugdGGZ en Opvoedhulp en daarmee het zelfvertrouwen en de veerkracht van kinderen, jongeren en jongvolwassenen met hun gezinnen versterken zodat zij zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen?

Bij Kenter Jeugdhulp werken professionals uit de JeugdGGZ nauw samen met professionals uit de opvoedhulp, waarbij de ambulant werkers veelal bezoek aan huis brengen. Er wordt met plezier gewerkt en dit plezier is de drijfveer om continu te zoeken naar nieuwe mogelijkheden.

De teams bestaan uit psychiater, klinisch psychologen, psychotherapeuten, GZ-psychologen, SPV en ambulant medewerkers. Je komt te werken in een team dat complementair is aan elkaar, met respect voor elkaars kwaliteiten en waar professionaliteit en expertise de voedingsbodem zijn om jezelf en het team te blijven ontwikkelen.

Kenter Jeugdhulp heeft verschillende locaties in Noord-Holland, uitgestrekt over de regio’s IJmond, Haarlem, Haarlemmermeer en Amstelveen. Bij Kenter werken rond de 400 medewerkers en zij helpen gemiddeld 7500 cliënten per jaar.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit:

  • Diagnostische onderzoek

  • Eventueel psychotherapie

  • Crisisbeoordelingen binnen kantoortijden

  • Consultatie aan huisartsen en medisch specialisten

  • Deelname aan multidisciplinaire overleggen/ intervisie/ deskundigheidsbevordering in teamverband/ kenniswerkgroep instelling breed/ psychiateroverleg.

Ook bestaat er de mogelijkheid om stage opleider kinder- en jeugdpsychiatrie te worden. De stage valt binnen het kader van de opleiding tot psychiater van GGZ-Ingeest. Deelname aan diverse ontwikkelprojecten is mogelijk: aanbod HYPE persoonlijkheidsproblematiek, Integrale Crisisdienst Jeugd 0-23, Diagnostische Centrum, Autisme expertisecentrum, IMH expertisecentrum.

Uw profiel

Je hebt ervaring als kinder- en jeugdpsychiater en bent breed georiënteerd. Je hebt affiniteit met zowel de reguliere als sociale psychiatrie en bent innovatief ingesteld. Wij zoeken een flexibele en enthousiaste collega die graag met anderen samenwerkt; kennis wil delen en meedenkt in een organisatie die zich in een dynamisch ontwikkelingsproces bevindt.

Ons aanbod

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de Cao-GGZ (Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten). De werkzaamheden kunnen worden verricht voor meerdere teams; we hebben mogelijkheden in Haarlem, Santpoort, Hoofddorp, Amstelveen en Heemskerk. Combinaties hiervan zijn bespreekbaar op basis van jouw mogelijkheden en voorkeuren. Wij bieden een boeiende baan, deskundige collega’s en er wordt organisatie breed gewerkt aan professionalisering. Waar mogelijk wordt plaats- en tijdonafhankelijk werken gestimuleerd onder andere met een eigen computer tablet waardoor alle bestanden op iedere plek (met wifi) beschikbaar zijn.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hella van de Beek (manager Zuid-Kennemerland, 06 20764668) of Pauline Ritsema (manager Amstelland en Haarlemmermeer 06-144 39263) of met Judith den Boogert (1e geneeskundige 06-81957002).

Wij stellen het zeer op prijs als je solliciteert. Je kunt online reageren op deze vacature tot 31 oktober 2018 via deze link https://kenterjeugdhulp.nl/vacatures/2095349/ .

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

11 September 2018  -  31 January 2019
Kinder- en Jeugdpsychiater (s) voor Amstelveen en regio Kennemerland
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.