Avatar
13 September 2018 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

GZ- psycholoog Poli Neuropsychiatrie Wolfheze 2018/270

Enthousiaste GZ-psycholoog met ruime kennis van de neuropsychologie

Vakgebied: gz psycholoog
Opleidingsniveau: WO
Standplaats: Wolfheze
Aantal uren per week: 28
Vacaturenummer: 2018/270

Wat ga je doen?

Binnen ons zorgprogramma Neuropsychiatrie heeft de GZ-psycholoog een belangrijke rol. Allereerst wordt een groot deel van de intake uitgevoerd door de GZ-psycholoog. We werken met een intakecarrousel waarbij de cliënt op één dag gezien wordt door de verschillende disciplines en aan het einde van de dag met een behandelvoorstel op zak ons mooie terrein in Wolfheze weer verlaat.
Naast de diagnostiek tijdens de intake wordt is de afdeling Thalamus het diagnostisch centrum voor de locatie Wolfheze binnen Pro Persona. Behalve voor onze eigen cliënten doen we testdiagnostiek voor de andere afdelingen op de locatie (langerdurende psychiatrische behandelafdelingen voor volwassenen en ouderen en forensische psychiatrie). Onze mogelijkheden voor testdiagnostiek zijn uitgebreid; we doen onderzoek naar intelligentie, cognitief functioneren, persoonlijkheid, autisme etc.
Als GZ-psycholoog kom je binnen ons zorgprogramma binnen elk zorgpad aan zet als het gaat om behandeling. We maken gebruik van bestaande protocollen (CGT, IPT, EMDR) en passen deze aan aan de cognitieve vermogens van onze cliënten. Ook maken we gebruik van neuropsychologische behandelprotocollen.

Waar ga je werken?

Binnen de afdeling Thalamus zien wij volwassen cliënten bij wie sprake is van hersenletsel (NAH) of een hersenaandoening in combinatie met psychische klachten. Zowel de aard als de ernst van de hersenaandoening varieert als de ernst en de aard van de psychische klachten. Er is sprake van een zeer boeiende heterogene groep cliënten. Het doel binnen de afdeling is om te komen tot de juiste diagnostiek en vervolgens bij de behandeling komen tot een zo optimaal mogelijke leefsituatie, waarbij aandacht is voor zowel de cliënt als zijn/haar omgeving. Binnen onze afdeling proberen wij zo goed en efficiënt mogelijke samen te werken binnen ons multidisciplinair team (neuroloog, psychiater, psycholoog, sociaal psychiatrisch verpleegkundige, ergotherapeut, psychomotore therapeut en systeemtherapeut). Ons zorgprogramma is daarbij helpend. Daarnaast is een goede samenwerking met onze ketenzorgpartners is van essentieel belang.

Pro Persona Wolfheze maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een  op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat vragen we van jou?

  • Interesse voor het brede vakgebied van de neuropsycholoog en ervaring in het werken met cliënten binnen de psychiatrie;
  • een afgeronde GZ-opleiding met BIG-registratie;
  • je beschikt over kennis, inzicht en ervaring met psychodiagnostisch onderzoek en psychologische behandelmethoden;
  • enthousiasme voor het samenwerken in een multi-disciplinair team en tegelijkertijd een hoge mate van autonomie; je bent samen met de regiebehandelaar verantwoordelijk voor je caseload;
  • je bent leergierig, kritisch en vindt het leuk om mee te denken bij de verfijning van ons zorgprogramma.

Wij bieden

  • Wij bieden je een interessante caseload met een heterogene cliëntengroep en de samenwerking met een betrokken en hecht team;
  • Een dienstverband voor bepaalde tijd met ingang van zo spoedig mogelijk tot 1 april 2019;
  • Functiegroep FWG 65 (€ 3820,00 - € 5126,00);
  • Werkdagen in overleg;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende cao GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor bijvoorbeeld fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Rhody Haalboom, zorgmanager & programmaleider Thalamus, (026) 483 33 13.

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten
voorrang hebben boven externe kandidaten.

Je solliciteert via onze website:

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/gz-psycholoog-poli-neuropsych-wolfheze-2018-270

uiterste reactiedatum 
30 november 2018

13 September 2018  -  30 November 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.