Avatar
13 September 2018 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Klinisch psycholoog Ede Persoonlijkheidsstoornissen 2018/373

Stuurmanskunst staat niet in onze functiebeschrijvingen. Maar eigenlijk zou het best op zijn plaats zijn. Want de GGZ, en daarmee ook ons team, bevindt zich in woelige wateren. Als het voor jou een uitdaging is om -vanuit jouw vakgebied- de koers mee uit te zetten en overzicht te houden, ook als de weersomstandigheden wijzigen, ben jij wellicht een van de bevlogen klinisch psychologen die ons team Persoonlijkheidsstoornissen wil komen versterken.

Vakgebied: klinisch psycholoog
Opleidingsniveau: WO
Standplaats: Ede
Aantal uren per week: 36
Vacaturenummer: 2018/373

Wat ga je doen?

Je gaat je bezig houden met het doen van intakes & indicatiestellingen en  het behandelen van persoonlijkheidsproblematiek vanuit de gebruikte kaders: schematherapie of DGT. Behandelingen worden zowel in groepsverband als individueel geboden. Ervaring is niet per se noodzakelijk; affiniteit wèl.

Waar ga je werken?

RVE Veluwe Vallei, standplaats Ede,
Ambulant Zorgprogramma Persoonlijkheidsstoornissen, onderdeel van de afdeling Volwassenen.

Wat vragen we van jou?

Wij vragen geen ervaring met het werken met persoonlijkheidsstoornissen maar wel de affiniteit met onze doelgroep en een grote mate van bereidheid om intensief samen te werken.

Wij bieden

We bieden jou een dienstverband voor onbepaalde tijd en een salaris in FWG 70 (€3965,00 - €6188,00) bij een eigentijdse organisatie in het midden van het land. Je werkdagen zijn in overleg (al zou werken op vrijdag een grote wens van onze kant zijn). Pro Persona heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden: moderne ondersteunende middelen, een dertiende maand, mogelijkheden voor bijscholing, en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Jeanne Witteveen, zorgmanager, (06) 13 45 35 06.

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.
Je solliciteert via onze website:

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/klinisch-psycholoog-persoonlijkh-stoornis-2018-373
Uiterste reactiedatum:
30 april 2019

N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie!               
Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.

13 September 2018  -  30 April 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.