Avatar
14 September 2018 - HR&D Novadic-Kentron plaatste:

18.040 Businesscontroller Novadic-Kentron

WORD JIJ ONZE NIEUWE BUSINESSCONTROLLER?

(code 18.040, voor 36 uur per week)

Wil jij onze organisatie ondersteunen zodat onze zorgverleners Nieuwe Kansen kunnen bieden aan onze cliënten en hen kunnen helpen bij hun herstel? Wil jij toonaangevend zijn in jouw vakgebied, maar vind je het tegelijk ook cruciaal dat onze cliënten, collega’s en samenwerkingspartners fijn behandeld worden? NK is op zoek naar meerdere professionals. Ook in de ondersteunende diensten. Wanneer jij business control binnen NK naar het volgende niveau wil brengen, dan zijn we op zoek naar jou.

Doorbreek jij het taboe?

Rondom verslaving leven veel taboes, vooroordelen en stigma’s. Zelfs bij veel professionals. Verslaafden zouden ongemotiveerd zijn en herstel onbereikbaar. Maar niets is minder waar! Veel verslaafden hebben nooit een echte kans gehad en lijden aan ongediagnosticeerde aandoeningen die hun herstel in de weg staan. Wij zoeken de sleutel tot hun herstel en helpen onze cliënten hun eigen talenten en krachten te ontdekken. Maar dat kunnen we niet zonder goede faciliteiten en goede ondersteuning. Maak jij ons werk mogelijk?

Wat ga je bij NK doen?

Als onderdeel van de afdeling Financiën en Informatisering voorzie je het management van input en advies ten behoeve van de strategische besluitvorming en maatregelen voor (bij)sturing. Je ondersteunt het realiseren van de organisatiedoelen met behulp van heldere analyses en procesoptimalisaties. Je stelt rapporten op voor de interne en externe verantwoording.

 • Je vertaalt strategische doelstellingen in duidelijke KPI’s (Kritieke Prestatie-indicatoren) en zorgt er voor dat de toegewezen Resultaat Verantwoordelijke Eenheid (ZVW, Gemeentelijk Domein, Forensische Verslavingszorg en Verslavingsreclassering) beschikt over een integraal pakket van kwantitatieve en kwalitatieve informatie. Deze informatie dient volledig en tijdig op verschillende niveaus beschikbaar gesteld te worden.
 • Je signaleert trends en ontwikkelingen in de externe omgeving en op basis hiervan geef je adviezen, doe je voorspellingen (forecasts) en aanbevelingen.
 • Je analyseert en rapporteert eventuele afwijkingen ten opzichte van de planning, inventariseert verbetermaatregelen en stelt prognoses op.
 • Je stelt betrouwbare operationele en financiële rapportages op(bijvoorbeeld businesscases, managementrapportages, (meerjaren)planningen en kostprijsberekeningen).
 • Je ondersteunt en bewaakt het begrotingsproces.
 • Je initieert verbeteringsprocessen, onder meer wat betreft planning en budgettering.
 • Voert bedrijfseconomische analyses en strategische scenario-analyses uit.
 • Je onderhoudt interne contacten met het management en externe contacten met onder meer de accountant en financiers.

Waarom werken bij NK?

Als Businesscontroller werken bij NK heeft veel pluspunten. Wij bieden jou:

 • Een baan die boeiend en uitdagend is: de zorg is volop in beweging en de organisatie heeft de ambitie financiële processen en de (be)sturing verder te optimaliseren.
 • Veel afwisseling en variatie: de functie is primair adviserend en uitvoerend t.b.v. de diverse financiële rapportages. Maar je bent ook een kritische businesspartner voor het management. Je levert er een belangrijke bijdrage aan dat onze geleverde zorg wordt onderbouwd en daadwerkelijk betaald wordt.
 • De mogelijkheden niet alleen jezelf maar ook ons vakgebied verder te ontwikkelen: je denkt mee over kwaliteitsontwikkeling en verbetering van de P&C cyclus.
 • Een werkplek in Vught en een salaris conform inschaling in FWG 60 (min. € 2.793,- en max € 4.355,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week).

Wat vragen we van jou?

 • Voor deze functie is een afgeronde vakinhoudelijke hbo-opleiding vereist, bij voorkeur HOFAM of vergelijkbaar en academisch werk- en denkniveau.
 • Je hebt meerjarige relevante werkervaring en brede kennis van bedrijfsprocessen in en financiering van zorgorganisaties.
 • Ervaring met control binnen gemeentelijk gefinancierde zorg is een pré.
 • Je beschikt over kennis van projectmanagement.
 • Resultaatgericht, kwaliteit, analytisch en nauwkeurig zijn termen die bij jou passen.
 • Je bezit een grote mate van zelfstandigheid en integriteit.
 • Je bent volhardend, gemotiveerd en initiatiefrijk. Je neemt je verantwoordelijkheid en komt afspraken na.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal.

NK Rookvrij

NK wil positieve gezondheid en vitaliteit bij cliënten en medewerkers stimuleren. Als verslavingszorginstelling willen wij een gezonde omgeving bieden en het goede voorbeeld geven. Om deze reden is Novadic-Kentron vanaf 1 juli 2017 rookvrij voor medewerkers. Onze medewerkers roken niet op NK-locaties, inclusief buitenruimtes, parkeerterreinen, enzovoorts. Rokende medewerkers die willen stoppen, kunnen daarbij ondersteuning krijgen.

Meer informatie?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Martijn Jacobs, interim F&I manager, via martijn.jacobs@novadic-kentron.nl

Solliciteren?

Vul het sollicitatieformulier via onze website www.novadic-kentron.nl in vóór 1 oktober aanstaande! Stuur altijd een brief en recent CV mee.

De vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Let op: Je krijgt altijd per email een bericht. Gelieve ook je mailbox met ongewenste e-mails in de gaten te houden.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

12 September 2018  -  30 September 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.