Avatar
14 September 2018 - HR&D Novadic-Kentron plaatste:

18.087 Senior medewerker AO/IC Novadic-Kentron

WORD JIJ ONZE NIEUWE SENIOR MEDEWERKER AO/IC?

(code 18.087, voor 36 uur per week)

Wil jij onze organisatie ondersteunen zodat onze zorgverleners Nieuwe Kansen kunnen bieden aan onze cliënten en hen kunnen helpen bij hun herstel? Wil jij toonaangevend zijn in jouw vakgebied, maar vind je het tegelijk ook cruciaal dat onze cliënten, collega’s en samenwerkingspartners fijn behandeld worden? NK is op zoek naar meerdere professionals. Ook in de ondersteunende diensten. Wanneer jij AO/IC binnen NK naar het volgende niveau wil brengen, dan zijn we op zoek naar jou.

Doorbreek jij het taboe?

Rondom verslaving leven veel taboes, vooroordelen en stigma’s. Zelfs bij veel professionals. Verslaafden zouden ongemotiveerd zijn en herstel onbereikbaar. Maar niets is minder waar! Veel verslaafden hebben nooit een echte kans gehad en lijden aan ongediagnosticeerde aandoeningen die hun herstel in de weg staan. Wij zoeken de sleutel tot hun herstel en helpen onze cliënten hun eigen talenten en krachten te ontdekken. Maar dat kunnen we niet zonder goede faciliteiten en goede ondersteuning. Maak jij ons werk mogelijk?

Wat ga je bij NK doen?

Als onderdeel van de afdeling Financiën en Informatisering adviseer je het management en de Raad van Bestuur bij de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van interne controle ten behoeve van de juiste vastlegging en verantwoording in lijn met wet- en regelgeving. Je draagt bij aan het inrichten van administratieve processen, waardoor bij controles achteraf alleen in uitzonderlijke situaties sprake is van omissies. De functie focust momenteel in eerste aanleg op interne controle van de diverse productiestromen, bestaande uit onder andere ZVW, WMO, Forensische zorg en Basis GGZ. Waarbij de ambitie is om de komende jaren toe te groeien naar horizontaal toezicht. Je werkt samen met de medewerker AO/IC die zich vooral bezig houdt met de administratieve organisatie.

 • Je bent een belangrijke businesspartner voor onder meer de Raad van Bestuur, de concerncontroller en leidinggevenden binnen het primaire proces van NK.
 • Je adviseert over de vertaling van de ontwikkelingen en wet- en regelgeving van het vakgebied naar (nieuwe) duurzame procedures en processen. Daarbij doe je voorstellen voor de verdere ontwikkeling van processen en werkwijzen.
 • Je vertaalt de uitkomsten van de interne controles naar voorstellen voor aanscherping van interne procedures en werkwijzen en je toets op de inbedding daarvan in de organisatie.
 • Je ondersteunt en adviseert de concerncontroller bij alle vraagstukken op het vakgebied van interne controle en je signaleert knelpunten en nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied.
 • Je stelt een jaarplan IC op, bewaakt de realisatie en draagt bij aan de uitvoering.
 • Als senior draag je er zorg voor dat je samen met je collega in staat bent de doelstellingen van AO/IC te realiseren.
 • Je maakt een opzet en verzorgt de implementatie van risicomanagement binnen NK.
 • Je rapporteert periodiek op basis van het Internal Control Framework en het controleplan.
 • Je fungeert als een spin in het web waar het de kerntaken betreft en hebt veel contacten met interne, maar ook externe partijen zoals financiers en accountant.

Waarom werken bij NK?

Als specialist interne controle werken bij NK heeft veel pluspunten. Wij bieden jou:

 • Een baan die boeiend en uitdagend is: de zorg is volop in beweging en de organisatie heeft de ambitie toe te groeien naar horizontaal toezicht.
 • Veel afwisseling en variatie: de functie is primair controlerend en signalerend, maar goed advies wordt bij NK op waarde geschat. Je kijkt verder dan alleen de controle taak en daardoor lever jij er een belangrijk bijdrage aan dat onze geleverde zorg daadwerkelijk betaald wordt.
 • De mogelijkheden niet alleen jezelf maar ook ons vakgebied verder te ontwikkelen: je denkt mee over kwaliteitsontwikkeling en verbetering van werkmethodes.
 • Een werkplek in Vught en een salaris conform inschaling in FWG 60 (min. € 2.793,- en max
 • € 4.355,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week).

Wat vragen we van jou?

 • Voor deze functie is een afgeronde hbo-opleiding en academisch werk- en denkniveau vereist. Een combinatie met een afgeronde postacademische opleiding Accountancy & Controlling is een pré.
 • Je hebt meerjarige ervaring in een compliance functie, bij voorkeur in de zorg en hebt relevante ervaring in complexe organisaties.
 • Je beschikt over kennis van (veranderingen en ontwikkelingen in) de organisatie, besturing, wet- en regelgeving en weet je actuele ontwikkelingen eigen te maken.
 • Kennis van financiering in de GGZ is een pré.
 • Daarnaast heb je ervaring in het opstellen of aanpassen van controleprogramma’s en (jaar)planningen.
 • Je bent een scherpe, kritische denker die objectief, onafhankelijk en volhardend te werk gaat.
 • Op basis van je omgevingsbewustzijn vorm je je eigen oordeel en toon je initiatieven.
 • Daarnaast ben je een betrouwbare gesprekspartner en collega.
 • Tot slot beschik je over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal.

NK Rookvrij

NK wil positieve gezondheid en vitaliteit bij cliënten en medewerkers stimuleren. Als verslavingszorginstelling willen wij een gezonde omgeving bieden en het goede voorbeeld geven. Om deze reden is Novadic-Kentron vanaf 1 juli 2017 rookvrij voor medewerkers. Onze medewerkers roken niet op NK-locaties, inclusief buitenruimtes, parkeerterreinen, enzovoorts. Rokende medewerkers die willen stoppen, kunnen daarbij ondersteuning krijgen.

Meer informatie?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Martijn Jacobs via martijn.jacobs@novadic-kentron.nl.

Solliciteren?

Vul het sollicitatieformulier via onze website www. in vóór 1 oktober 2018! Stuur altijd een brief en recent cv mee. Een selectieassessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

De vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Let op: Je krijgt altijd per email een bericht. Gelieve ook je mailbox met ongewenste e-mails in de gaten te houden.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

12 September 2018  -  30 September 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.