Avatar
17 September 2018 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Psychiater Ouderen Arnhem 2017/082

We zijn op zoek naar een enthousiaste ouderenpsychiater voor de opnamekliniek en het Intensive Home Treatment team van zorgprogramma ouderen Arnhem, die houdt van een uitdaging en wil investeren in vernieuwing van zorg.

Psychiater Ouderen Arnhem 2017/082

Vakgebied: medisch specialist
Opleidingsniveau: WO
Standplaats: Arnhem Braamberg
Aantal uren per week: 20
Vacaturenummer: 2017/082

Wat ga je doen?

Als regiebehandelaar ben je verantwoordelijk voor de zorg van cliënten die zijn opgenomen op de kliniek (22 bedden) en binnen het IHT team behandeld worden. Je verricht diagnostiek en behandeling. Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van het IHT-ADBO team en de aansluiting hiervan binnen de ouderenketen. Je superviseert een AIOS psychiatrie, AIOS klinische geriatrie of  ANIOS.


De functie is desgewenst goed  te combineren met werkzaamheden in het ambulante ouderenteam in Arnhem, waar ook nog vacatureruimte is.

Waar ga je werken?

Eind 2018 zijn er een aantal bedden in de kliniek afgebouwd. In het kader van ambulantisering is de ontwikkeling van en de transitie naar een Intensive Home Treatment team (IHT) ouderen en een Acute  Deeltijd Behandeling Ouderen (ADBO) in volle gang. De ADBO biedt een programma gedurende 5 werkdagen, waarbij zelfmanagement het uitgangspunt is bij de verschillende behandelonderdelen.  
Als ouderenpsychiater ben je werkzaam in de opname kliniek ouderen en het IHT team. Je oefent deze functie uit in nauwe samenwerking met een collega ouderenpsychiater om de continuïteit van de intensieve zorg te kunnen waarborgen. De ontwikkeling is dat de “regiebehandelaar” zich meer en meer door de ketenlinies met de cliënt meebeweegt. Vooralsnog wordt  de regie van de behandeling bij opschaling naar kliniek of IHT overgenomen door de Kliniek/IHT-psychiater.

Pro Persona Arnhem maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een  op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat vragen we van jou?

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding in het medisch specialisme (ouderen) psychiatrie;
 • je beschikt over kennis en ervaring op het gebied van de gezondheidswetgeving;
 • je hebt kennis van cliënten/patiëntenzorg en de betreffende ontwikkelingen en vertaalt deze naar de dagelijkse gang van zaken;
 • je hebt inzicht in het functioneren van de organisatie en bent bekend met de voor de organisatie geldende werkwijze en regelgeving;
 • je bent in staat zelfstandig beslissingen te nemen ten aanzien van diagnostiek en behandeling van cliënten/patiënten, het opstellen van behandelplannen en het medicatiebeleid;
 • je beschikt over sociale vaardigheden;
 • je hebt een inspirerende/coachende stijl van aansturen, het vermogen tot overbruggen van tegenstellingen en je kunt gezag uitoefenen;
 • je bent flexibel en kunt conflict- en crisissituaties hanteren;
 • je beschikt over goede mondelingen en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • je werkt systematisch en ordelijk;
 • je bent betrouwbaar en integer.

 

Voor deze functie is een geldige BIG-registratie/ SRC-registratie en AGB-code vereist, die voor de datum van indiensttreding ingediend moet zijn.

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband van 20 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd met ingang van zo spoedig mogelijk.

FWG functiegroep AMS (€4934,00 - €8622,00)

Werkdagen in overleg.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Mogelijk interessant: Pro Persona heeft een vacature voor Hoofd Zorgprogramma Psychose en EPA (2018/465) voor 8 uur, die gecombineerd moet worden met een functie als psychiater of klinisch psycholoog.
 

Zie ook deze link voor beginnende psychiaters: Info over Fellowship

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Bart Krechting, zorgmanager, (06) 52 37 22 91.

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. 

Uiterste reactiedatum
30 december 2018

Solliciteren
Je solliciteert via onze eigen website: https://www.werkenbijpropersona.nl/Vacatures/?id=64

17 September 2018  -  30 December 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.