Avatar
21 September 2018 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Psychiater Ouderen Arnhem 2018/394

Vakgebied: medisch specialist
Opleidingsniveau: WO
Standplaats: Arnhem
Aantal uren per week: 32
Vacaturenummer: 2018/394

Wat ga je doen?

Als een van de vier psychiaters van het ambulante team Ouderen zorg je voor diagnostiek en behandeling van ouderen met psychische stoornissen. Afwisselend werk. Niet alleen vanwege de gevarieerde psychiatrische problematiek waarmee je te maken krijgt, maar ook vanwege de samenwerking met de kliniek, het begeleiden van opleidelingen en het deels outreachende werk: bij cliënten op huisbezoek. Daarnaast stuur je medebehandelaren aan en zorg je ervoor dat de administratie op orde is. En werk je intensief samen met je teamgenoten, verwijzers en ketenpartners. Bovendien fungeer je twee uur per week als achterwacht voor de Crisisdienst.
 
Als je interesse hebt in het inhoudelijk aansturen van het team op basis van het zorgprogramma, is het  mogelijk om de vacature van psychiater te combineren met de vacature van  ‘programmaleider’, 4 tot 6 uur per week. In die hoedanigheid werk je intensief samen met de zorgmanager en vorm je de brug naar de programmaraad Ouderen.

Waar ga je werken?

Je gaat werken in een multidisciplinair team van ongeveer 15 personen. Een team waarin we samen de schouders zetten onder de klussen die te klaren zijn. Waarin we werken op basis van functiedifferentiatie, met behoud van gelijkwaardigheid. Waarin je constructief mag en kan meepraten over hoe ons team het beste met de continue veranderingen in de GGZ kan omgaan.  En waarin we humor en zorg voor elkaar belangrijk vinden.

Pro Persona Arnhem maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een  op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat vragen we van jou?

Je hebt  je opleiding tot psychiater succesvol afgerond, BIG- en SRC-registratie en een AGB-code. Je hebt affiniteit met én ervaring in de ouderenpsychiatrie. Je wilt en kunt goed samenwerken en tegenstellingen overbruggen. Je bent goed in staat ook lastige onderwerpen helder en acceptabel over te brengen.

Wij bieden

  • een dienstverband voor onbepaalde tijd per zo spoedig mogelijk;
  • FWG functiegroep AMS (€4934,00- €8622,00)
  • werkdagen in overleg;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Mogelijk interessant: Pro Persona heeft een vacature voor Hoofd Zorgprogramma Psychose en EPA (2018/465) voor 8 uur, die gecombineerd moet worden met een functie als psychiater of klinisch psycholoog.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Suleika Cremers, zorgmanager, (026) 31 24 336 of (026) 31 24 000

of met Cecile Antonissen, psychiater, (026) 31 24 199

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Conform de werving- en selectieprocedure zullen nu interne en externe sollicitaties tegelijkertijd in behandeling worden genomen. 

Je solliciteert via onze eigen website;

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/psychiater-ouderen-arnhem-2018-394

Uiterste reactiedatum
7 februari 2019

N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie!            
Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.

21 September 2018  -   7 February 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.