Avatar
11 October 2018 - mevr. Rowi Rakels plaatste:

Uitnodiging Jaarcongres Finance in de Zorg - 22 november 2018

Finance in de Zorg is na 7 jaar uitgegroeid tot het platform voor & door financiële professionals afkomstig uit ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingstehuizen, thuiszorgorganisaties, instellingen voor gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg, zorgverzekeraars en zorgkantoren.

Deze dag staat in het teken van kennisoverdracht en kennisdeling? Komt u ook?

Maximaliseren van de toegevoegde waarde binnen de waardegedreven zorg

Overheden en zorgverleners hebben de gecompliceerde opdracht om de kosten te reduceren en tegelijkertijd de behandelresultaten te verbeteren.  Er zijn veel innovatieve zorginstellingen waar value based health care oftewel waardegedreven zorg in de praktijk wordt gebracht, maar voordat we écht waardegedreven zorg kunnen verlenen, moeten we eerst een aantal structurele en complexe problemen oplossen.

Als we anders denken en vooral ook anders handelen, kunnen we de belofte van waardegedreven zorg waarmaken. Maar hoe?

Dit nieuwe zorgmodel omvat meer dan alleen nieuwe betaalmiddelen of kostenbeheersing. Hoe kunnen we de waarde van de zorg voor de patiënt maximaliseren en tegelijkertijd de zorgkosten terugdringen? Welke routes kies je als zorginstelling om met je bedrijfsvoering in control te komen? Welke stappen neem je wel en welke niet? Hoe houd je het rendement zodanig op orde dat het toekomstbestendig is? En waar ga je dan op sturen?

Met inspirerende visies van Joost Zuurbier, Cornelis Jan Diepeveen, Patrick Jeurissen, Sander Heijne, Anja van Balen en Johan de Kleuver.

Bezoek het congres voor € 295,- (non-profit). Code: GCDCT50FZ

De eerste 50 deelnemers ontvangen gratis het boek “Er zijn nog 17 miljoen wachtenden voor u” van onderzoeksjournalist en historicus Sander Heijne.

22 November 2018  -  22 November 2018
Uitnodiging Jaarcongres Finance in de Zorg - 22 november 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.