Avatar
17 October 2018 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Verpleegkundig specialist Indigo Rivierenland Tiel 2018/239

Ben jij de expert in het verlenen van psychische verpleegkundige zorg waarbij je focust op zelfregie van de cliënt? Dan zoeken wij jou!

Wij houden van dynamiek. En dat is maar goed ook. Want onze werkdagen zijn niet alleen gevuld met cliënten en het zoeken naar nieuwe mogelijkheden voor de organisatie, maar ook met collegiaal en ketenoverleg op onze werkplek en buiten de deur. We komen handen en voeten tekort om ons werk met hoofd en hart te kunnen uitvoeren. Daarom zijn wij op zoek naar een creatieve en ondernemende Verpleegkundig Specialist voor 24 uur per week.

Aantal uren per week
24,00

Standplaats
Rivierenland

Soort dienstverband
Onbepaalde tijd

Waar ga je werken?

Indigo in Rivierenland heeft vestigingen in Tiel, Geldermalsen en vanaf medio 2018 in Culemborg  en ‘staat’ voor mentale ondersteuning direct en dichtbij. In de praktijk betekent dit korte wachtlijsten en een werkplek in een of meer gezondheidscentra.

Je hebt via korte lijnen en veelvuldig contact met de huisarts(en) en de praktijkondersteuner GGZ, maar ook met bijvoorbeeld de fysiotherapeut en de diëtist. Binnen Indigo leg je regelmatig zélf contact met je collega Verpleegkundig Specialisten die in andere huisartsenpraktijken in de regio werkzaam zijn.

Indigo in Rivierenland maakt onderdeel uit van landelijke Indigo-franchise voor Basis GGZ. In Gelderland betekent dit dat je in dienst treedt van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren

Wat ga je doen?

Als Verpleegkundig Specialist ben je regiebehandelaar en volg en begeleid je het hele zorgproces van jouw cliënten binnen het product chronisch van Indigo. 

Binnen product chronisch wordt vanuit de Veerkracht-werkwijze gewerkt. Hierin wordt vanuit de  verschillende behandeltechnieken gezocht naar manieren om de gevolgen van de klachten te verminderen en er beter mee om te leren gaan.

Daarnaast denk en werk je actief mee aan zorg en organisatie-inhoudelijke ontwikkelingen in de regio en ben je continu pro- actief op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden in de Basis GGZ.

Je hebt heel zelfstandig, afwisselend werk: je behandelt cliënten met verschillende diagnoses  vanuit het product chronisch.

Wat vragen wij van jou?

Je beschikt uiteraard over de relevante en succesvol afgeronde opleiding(en) en bovendien ben je BIG- en AGB-geregistreerd. Daarnaast stap je makkelijk op onbekende en nieuwe situaties af, ben je een creatieve en kritische medewerker en vind je het leuk om mee te denken over beleid. Je krijgt energie van de manier waarop wij  behandelen en vindt het niet erg om zelf verantwoordelijk te zijn (het opbouwen en onderhouden) van teamspirit.

Opleidingsniveau:
HBO

Beroepsregistratie:
AGB-code , BIG-registratie

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor  onbepaalde tijd per zo spoedig mogelijk.

FWG functiegroep 60 €2793,00- €4355,00

Werkdagen in overleg

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Cheraar Baars, zorgmanager  06 137 41 675

Procedure

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

Je solliciteert via onze website: https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/verpleegkundig-specialist-indigo-tiel-2018-239

Uiterste reactiedatum
1 maart 2019

17 October 2018  -   2 March 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.