Avatar
23 October 2018 - Irene Stöver plaatste:

Risicolijst 2019 gepubliceerd

Vorige week heeft ZN de risicolijst 2019 gepubliceerd. Deze lijst (die ze sinds 2016 publiceren) geeft voorafgaand aan het jaar aan, waar verzekeraars risico’s zien. U kunt deze lijst vinden via: https://zn.nl/336986125/Publicaties

De lijst is bedoeld als overzicht van waaruit voor het zelfonderzoek over 2019 controles geformuleerd kunnen worden. Mogelijk moeten de risico’s ten aanzien van crisis nog gewijzigd worden door landelijke aanpassingen.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact op met Irene Stöver (istover@ggznederland.nl)

 • Avatar
  8 November 2018 - Irene Stöver zei:

  De risicolijst is hier en daar lastig te lezen ivm de beveiliging van de cellen.
  De velden zijn inderdaad beveiligd door de werkgroep– dit om o.a. verspringen van de velden en ongewild verlies van informatie te voorkomen. In sommige cellen staat echter (zeer) veel informatie, waardoor het spreadsheet niet altijd leesbaar is. De remedie hiervoor is als volgt: de eindgebruiker kan het commentaarveld bovenin (waarin je normaal typt, dus niet de cellen zelf) groter maken. Wanneer dit veld wat groter wordt gemaakt, kan er ook gescrold worden zodat de informatie wat gemakkelijker toegankelijk is.

  Hopelijk helpt bovenstaande bij het bekijken van de risicolijst!

  Reageer op dit bericht
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.