Avatar
24 October 2018 - dr. William Goossen plaatste:

Gevraagd ggz deskundige voor schrijven standaard veilig mailen

NEN werkt in opdracht van het ministerie van VWS aan een Nederlands Technische Afspraak (NTA) voor veilig mailen. Deze standaard zal vervolgens deel gaan uitmaken van het landelijk stelsel van afspraken voor veilige gegevensuitwisseling.

10 oktober is tijdens een informatiebijeenkomst over de NTA-ontwikkeling ‘Veilige mail in de zorg’ het traject gestart. Het was een interactieve bijeenkomst met veel vragen en discussies waaruit veel interesse en belang voor de ontwikkeling van de NTA naar voren kwamen.

Bij dit bericht ontvangt u de presentaties en het deelnameformulier voor de werkgroep waarbij u ook kunt aangeven of u wilt deelnemen in de schrijversgroep. U kunt zich als ggz deelnemer nog opgeven bij NEN: zw@nen.nl. De schrijversgroep is al begonnen maar zoekt nog deelname vanuit de ggz. Door financiering van VWS is deelname gratis.

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.