Avatar
7 November 2018 - Marion Welp plaatste:

Psychiater Volwassenenzorg (zwangerschapsvervanging)

Ben jij een enthousiaste en bevlogen psychiater die affiniteit heeft met de doelgroep volwassenen, en heb je interesse om tijdelijk deel uit te maken van het MET ggz-team? In verband met een zwangerschapsverlof zijn wij voor de duur van 4 tot 6 maanden (vanaf half december) op zoek naar een vervangende collega. Kom jij ons versterken?  

 

Wie wij zijn
Bij MET ggz begeleiden en behandelen we mensen met psychische klachten. Dat doen we in heel Limburg en een deel van Zuidoost-Brabant. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als hun naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning. We hebben het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van begeleiding en behandeling. Samen met de cliënt, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste weg naar herstel. Bij MET ggz leren we van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. Met aandacht, met vertrouwen, met elkaar.

7 November 2018  -  25 November 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.