Avatar
8 November 2018 - Annemieke van der Poel plaatste:

Secretaresse medisch behandelsecretariaat

36 uur per week

 

Wat doe je?

Als medisch secretaresse ben je verantwoordelijk voor de zorglogistiek. Dat betekent dat je zorg draagt voor de planning van de cliëntbehandeling, de voorbereiding en afhandeling van administratieve werkzaamheden rondom die behandeling en verzoeken vanuit telefonisch contact met cliënten beantwoord en/of inpast in de agenda van de behandelaren. In dit kader ben je de spil in de planning van multidisciplinaire behandelbesprekingen van je team. Hiervoor maak je ook de agenda en je zorgt dat de vervolgbehandeling afgestemd en doorgepland wordt.

 

Het team

Je werkt binnen de Administratieve Organisatie van de regio Oss, Uden, Veghel. Daarbij hoort ook bovenregionaal specialisme Autisme. Je inzet zal voor een deel van de uren zijn voor het behandelteam HIC, en daarnaast wordt je breed ingewerkt op alle taken van de AO om in korte tijd de hele AO te leren kennen. Je werkt nauw samen met cliënten, verwijzers, behandelaren; GZ-psychologen, klinisch psychologen, SPV-ers, verpleegkundig specialisten, psychiaters, je collega secretaresses van alle teams om je werk kwalitatief te verbeteren.

 

Wat vragen we van je?

Bij GGZ Oost Brabant lever je samen met je collega’s ‘zorg die je je familie gunt’. Dat doe je op een klantgerichte en verbindende wijze en je toont persoonlijk leiderschap.

 

Als medisch secretaresse ben je doel- en resultaatgericht, proactief en zelfstandig. Je beschikt over probleemoplossend vermogen, bent een teamplayer en kunt prioriteiten stellen.

 

Je beschikt  over:

 •   Minimaal MBO diploma van een erkende secretaresse opleiding
 • aantoonbare logistieke en planningsvaardigheden

 • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

 • inzicht in cliëntregistratiesysteem b.v. XM/Care

 • inzicht in zorg financierings-systematieken

 • kennis van Microsoft Office pakketten

   

  Ons aanbod

  De functie is ingeschaald in FWG 35 van de CAO GGZ bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.

  Omdat we graag samen met jou bouwen aan de toekomst, bieden wij externe kandidaten een contract met uitzicht op een vast dienstverband. Als interne kandidaat, behoud je jouw contract.

   

  Daarnaast bieden wij je interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • een volledige 13e maand

 • een goed pensioen

 • de mogelijkheid om producten of abonnementen met belastingvoordeel te kopen

 • ruime ontwikkelingsmogelijkheden om door scholing of via branche-overleggen jezelf verder te bekwamen op je vakgebied

 • goede studiefaciliteiten

 • een arbeidsvoorwaarden keuzesysteem met aantrekkelijke regelingen en een collectieve ziektekostenverzekering met korting

 

Voor een volledig overzicht van alle arbeidsvoorwaarden, download je de app “Cao GGZ”.

 

Enthousiast geworden?

We gaan graag met je in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met:

Nina Bongers, teamleider Administratieve Organisatie, bereikbaar via telefoonnummer 06-18637527.

 

Reageer door te klikken op 'solliciteren' en voeg je motivatiebrief en CV toe.

 

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet waarbij de interne kandidaat een voorrangspositie heeft.

 

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid.

Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 

GGZ Oost Brabant

We staan voor zorg die je je familie en naasten gunt. Kwetsbare mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.

 

Onze Brabantse manier van werken:

 • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, mensgerichte zorg.

 • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.

 • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. We zijn aanpakkers die óók goed over de dingen nadenken.

 

Voor meer informatie zie ook: www.ggzoostbrabant.nl

 

8 November 2018  -  22 November 2018
 • Avatar
  22 November 2018 - Ans Versluis zei:

  Geachte mevrouw A. van der Poel,

  Naar aanleiding van uw advertentie wil ik graag solliciteren naar de functie secretaresse medisch behandelsecretariaat.

  Ik heb in de loop van de jaren heel veel ervaring opgedaan bij diverse werkgevers. Ik ben erg precies in mijn werk en vind het belangrijk dat het werk wat ik aflever van goede kwaliteit is.

  Mijn interesse ligt bij het ondersteunen, motiveren en adviseren van mensen op verschillende gebieden. Ik houd van aanpakken. Ik ben klantvriendelijk, stressbestendig en goed in plannen en organiseren. Ik ben creatief in het oplossen van problemen. Ik werk graag in een team en ben erg sociaal, ik ben vrij positief ingesteld en probeer dit ook altijd over te brengen naar mijn collega’s, dit komt de werksfeer vaak ten goede.

  Ik hoop dan ook van harte dat u mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek, waarin ik het een en ander nog nader toe kan lichten.

  Met vriendelijke groet,
  Ans Versluis-Klerkx

  Bijlage: CV

  Reageer op dit bericht
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.