Avatar
14 November 2018 - Tilly Zwanenburg plaatste:

Gezocht een Functioneel applicatie beheerder Wincare

Voor de afdeling Bedrijfsbureau/ICT, locatie Santpoort-Noord zijn we op zoek naar een gedreven functioneel applicatie beheerder Wincare voor 24 tot 32 uur per week.

De Functie

Je onderhoudt binnen de kaders van het zorginhoudelijk beleid het digitaal cliëntensysteem ter ondersteuning van het primair proces en registratieve taken. Jij overziet de gegevensflow door dit systeem heen en analyseert en signaleert eventuele foutsituaties. Samen met de andere Functioneel Beheerder Wincare denk je mee over oplossingen en acties tot verbetering. Je ondersteunt de gebruikersorganisatie in het gebruik van de systemen en levert support.

Wij zoeken een verbindende schakel tussen de gebruikersorganisatie, de afdeling ICT en de softwareleverancier.

Wij vragen

Je hebt HBO werk- en denkniveau en hebt kennis van softwareontwikkeling en informatievoorziening. Je bent deskundig, gedreven, klantgericht en je kunt uitstekend samenwerken. Kennis van en ervaring met Dynamics365 en WinCare (ons ECD ontwikkeld in Dyn365) is een pré.

Ons aanbod

Wij bieden een collegiale en ondersteunende werksfeer met veel mogelijkheden voor het bevorderen van je eigen deskundigheid. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg schaal 8 (min. € 2.310,93 en max. € 3.431,71). Dit betreft een dienstverband voor de duur van 1 jaar. Voor indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag.

Informatie & sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Els Kuipers, tel 088-2434217. Wij stellen het zeer op prijs als je solliciteert. Je kunt online reageren op deze vacature zolang deze vacature openstaat middels deze link: https://kenterjeugdhulp.nl/vacatures/2184229/.

De vacature staat zowel intern als extern tegelijk uit. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

14 November 2018  -  10 December 2018
Gezocht een Functioneel applicatie beheerder Wincare
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.