Avatar
29 November 2018 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Psychiater TOP GGz Nijmegen 2017/636

Ambitieuze verbindende psychiater voor TOP GGz Angst & Stemming

Wat ga je doen?

Naast behandeling van cliënten, individueel of in groepsverband, begeleid je opleidelingen.
Het voeren van intakegesprekken, doen van onderzoek en het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen, behoort ook tot je takenpakket.
Daarnaast vragen we van een professional op een TOP GGz afdeling dat hij/zij zich een ware ambassadeur toont, intern en extern. Continu willen verbeteren van ons behandelaanbod hoort daarbij, evenals het faciliteren van onderzoek of het herkennen  van nieuwe onderzoeksvragen.
 
Deze vacature richt zich op de poliklinieken Angst en Depressie.

Waar ga je werken?

Als psychiater maak je deel uit van het expertisecentrum Angst, Dwang en PTSS en expertisecentrum Depressie. Beide afdelingen maken onderdeel uit van de Pro Persona Groep en bestaat uit een polikliniek, deeltijdbehandeling en kliniek. Je werkzaamheden zijn vooral voor beide poliklinieken. Ons TOPGGZ keurmerk staat garant voor expertisebehandelingen van ernstige, complexe of zeldzame angst- stemmingsstoornissen.
Beide afdelingen combineren dat met wetenschappelijk onderzoek en innovatie, en delen onze kennis met andere professionals in het werkveld. Cliënten waarderen ons in de CQI met gemiddeld een 8,0.
 
De polikliniek van Overwaal bestaat uit drie werkgroepen met betrokken en ambitieuze vrouwen en mannen. Wij voeren ambulante behandelingen uit: als tweedelijns GGZ voor de regio en derdelijns voor cliënten uit het hele land. De werkgroepen ontwikkelen continu nieuwe behandelingen op het gebied van angst-, dwangstoornissen en PTSS. Op dit moment werken wij bijvoorbeeld veel met de door onszelf ontwikkelde intensieve traumahandeling ITB en de kortdurende intensieve behandeling voor dwang-, paniek of sociale angststoornis FOCUS.
 
Het Expertisecentrum Depressie  kent drie afdelingen. De kliniek met een gedifferentieerd klinisch programma en zorg op maat. De dagbehandeling, primair als derde stap in de ketenzorg en secundair als vervolgbehandeling. De polikliniek voor specialistische (kortdurende) ambulante zorg.
Het behandelteam van het Expertisecentrum Depressie  biedt hoogwaardige, specialistische, leeftijd onafhankelijke ketenzorg voor patiënten met stemmingsstoornissen (unipolaire en bipolaire stoornissen), conform de bestaande evidence-based richtlijnen.
 
Het Expertisecentrum Overwaal en Depressie heeft het TOPGGZ keurmerk en werkt nauw samen met het Behavioural Science Institute Radboud Universiteit Nijmegen en met Radboud UMC Afdeling Psychiatrie.
Pro Persona is deskundig in het behandelen van hulpvragen op het gebied van geestelijke gezondheid en forensische zorg. Wij behandelen cliënten van alle leeftijden. Dit doen we met ruim 3000 professionals zoveel mogelijk thuis, ambulant en in deeltijd. Als het niet anders kan, nemen we cliënten op in een van onze klinieken. De behandeling is altijd zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk.

Wat vragen we van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding in het medisch specialisme psychiatrie;
  • je bent BIG-geregistreerd en ingeschreven in het Nederlands Specialistenregister in het gevraagde specialisme;
  • je beschikt over kennis en ervaring op het gebied van de gezondheidswetgeving;
  • je hebt kennis van cliënten/patiëntenzorg en de betreffende ontwikkelingen en vertaalt deze naar de dagelijkse gang van zaken;
  • je bent in staat zelfstandig beslissingen te nemen ten aanzien van diagnostiek en behandeling van cliënten/patiënten, het opstellen van behandelplannen en het medicatiebeleid;
  • je hebt een inspirerende/coachende stijl van aansturen, het vermogen tot overbruggen van tegenstellingen en je kunt gezag uitoefenen;
  • je bent flexibel en kunt conflict- en crisissituaties hanteren;
  • je bent oplettend bij de observatie van cliënten/patiënten, de interpretatie van gezondheidsklachten/symptomen en de werking van geneesmiddelen tijdens de uitvoering van de psychiatrische behandelingen evenals bij het vervullen van de wettelijke taken en de adviestaken.

Voor deze functie is een geldige BIG-registratie/ SRC-registratie en AGB-code vereist, die voor de datum van indiensttreding ingediend moet zijn.

Aantal jaren werkervaring: 0 - 3 jaar
Opleidingsniveau: WO
Beroepsregistratie: AGB-code, BIG-registratie

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor 32 tot 36 uur voor onbepaalde tijd met ingang van zo spoedig mogelijk.
FWG functiegroep AMS (€5013,00 - €8760,00)
Werkdagen bij voorkeur: dinsdag, donderdag en vrijdag.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.
Voor beginnende psychiaters hebben we een interessant aanvullend aanbod: https://www.werkenbijpropersona.nl/Vacatures/Fellowship-Psychiatrie/

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met:
- Gert-Jan Hendriks, psychiater en hoofd zorgprogramma Angst, of
- Florian Hardeveld, psychiater en hoofd zorgprogramma Depressie, of
- Frank Don, programmaleider zorgprogramma Depressie, of
- Jan Spijker, psychiater en hoogleraar Expertisecentrum Depressie
- Harm Bos, zorgmanager ZP Angst.
Bereikbaar via secretariaat cluster Angst en Stemming (024) 343 65 10

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Reactietermijn

30 april 2019

N.B. Je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terechtkomt.

Solliciteren
Je solliciteert via onze eigen website: https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/psychiater-top-ggz-nijmegen-2017-636

29 November 2018  -  30 April 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.