Avatar
6 December 2018 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Verpleegkundig specialist FACT Oost Arnhem 2018/567

Vakgebied: verpleegkundig specialist
Opleidingsniveau: HBO
Standplaats: Arnhem
Aantal uren per week: 24-32
Vacaturenummer: 2018/567

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar een verpleegkundig Specialist die affiniteit heeft met mensen met een psychotische stoornis:

 • Je bent regie behandelaar, waarbij je verantwoordelijk bent voor de behandeling van een aantal cliënten;
 • draagt bij aan de ontwikkeling van de somatische screening en leefstijlvisie;
 • ervaring binnen de verslavingszorg en/of persoonlijkheidsstoornissen is een pré;
 • je richt je bij deze doelgroep op behandeling, rehabilitatie en herstel, zowel met de patiënt, als familie als ook in de wijk;
 • je zorgt er mede voor dat wordt voldaan aan het caseload beheer, de productie, de dossierinhoud en de gestelde eisen aan administratie;
 • je draagt bij aan de ontwikkelingen in het FACT team.

Waar ga je werken?

De afdeling Specialistische Zorg Volwassenen omvat ambulante en klinische behandelingen voor volwassenen (23-60 jaar). De behandelingen worden conform diagnose ambulant specifieke zorgprogramma’s aangeboden. De zorgprogramma’s zijn: Stemming, Angst, Psychose en Persoonlijkheidsstoornissen. Daarnaast kent de afdeling een Crisisdienst/IHT. In toenemende mate wordt er samen gewerkt met andere afdelingen en organisaties om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wens van de cliënt. Dit wordt onder meer vorm gegeven door het gericht klinisch opnemen waarmee er meer ambulant gewerkt wordt. Het maakt de afdeling tot een dynamische werkomgeving met innovatieve slagkracht.
 
Het FACT team richt zich voornamelijk op behandeling van mensen met een psychotische stoornis in de thuissituatie. Het team is in 2014 gecertificeerd door de Stichting CCAF. De behandeling vindt plaats op basis van de vastgestelde zorgpaden en –modules in het  Zorgprogramma Psychose.  Een breed palet aan disciplines is werkzaam binnen het  team en er is sprake van een enthousiaste en prettige teamsfeer. 

Pro Persona Arnhem maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een  op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist en hebt  affiniteit met de doelgroep;
 • je bent BIG-geregistreerd;
 • je hebt specifieke kennis van de behandeling van psychotische stoornissen en ervaring in het werken in een ambulante setting;
 • je bent initiatiefrijk, resultaatgericht en cliëntgericht en verbindend in de (multidisciplinaire) samenwerking, waarbij je een coachende stijl hanteert;
 • je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Voor deze functie is een geldige BIG-registratie/ SRC-registratie en AGB-code vereist, die voor de datum van indiensttreding ingediend moet zijn.

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd met ingang van zo spoedig mogelijk.
FWG functiegroep 65 €3820,00 - €5126,00

Werkdagen in overleg met het team binnen kantoortijden.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Jasmijn Bax of Andre Scholten, zorgmanagers,  (026) 312 43 30

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

Je solliciteert via onze website:

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/verpleegkundig-specialist-fact-arnhem-2018-567

Uiterste reactiedatum
21 augustus 2019


N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie!            
Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.

6 December 2018  -  22 August 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.