Avatar
10 December 2018 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Rehabilitatiemedewerker team Delta Pompestichting Nijmegen 2018/574

Rehabilitatie medewerker, uit hoeveel laatjes kun jij putten?

Vakgebied: rehabilitatiemedewerker
Opleidingsniveau:
Standplaats: Nijmegen
Aantal uren per week: 24
Vacaturenummer: 2018/574

Wat ga je doen?

Je gaat werken bij team Delta. Delta is het centrum voor werk, scholing en vrije tijd in de behandelkliniek Nijmegen. 
Je werkplek wordt het dagactiviteiten centrum (DAC). Je werkt hier deels samen en deels alleen met een collega. ( na een gedegen inwerkperiode) 
Je werkt individueel of in kleine groepjes met veelal angstige en/of psychotische kwetsbare patiënten. Je probeert contact te maken met de patiënten en liefst ook weet je ze te activeren in hun interesses. Je weet uit vele laatjes te putten: waar de een wil werken  aan een puzzel, staat bij de ander de deur op een kiertje voor schilderen of montagewerkzaamheden. 

Je sluit in alle gevallen aan op hun mogelijkheden. Je ziet uitdagingen in de mens achter het delict en helpt licht te brengen in een vaak donkere  wereld. 

Waar ga je werken?

De Behandelkliniek Nijmegen kent acht behandelafdelingen en vier resocialisatieafdelingen. Naast therapie is er veel aandacht voor dagbesteding zoals scholing en vakopleiding, werken, wonen, leren omgaan met vrije tijd, training van sociale vaardigheden, of de omgang met geld. Er zijn binnen de Behandelkliniek Nijmegen verschillende mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding zoals fitness en sport.

De Pompestichting is een particuliere stichting voor forensische psychiatrie en maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep. De Pompestichting bestaat uit een TBS-kliniek in Nijmegen, de langdurige forensische psychiatrischezorg (LFPZ) in Nijmegen, Vught en Zeeland en poliklinieken (Kairos) voor ambulante forensisch psychiatrische
behandeling.

Wat vragen we van jou?

Respect voor de ander staat voorop. Daarnaast beschik je over agogische en didactische vakkennis op minimaal MBO/HBO - niveau, heb je kennis van diverse materialen en van psychiatrische ziektebeelden. Scholing in en ervaring met rehabilitatietechnieken zijn een pre, evenals ervaring in  de (forensische) psychiatrie. 
Het is je natuur om, in nauwe samenwerking met je collega's, bewust om te gaan met afstand en nabijheid, net zoals continu reflectie op de ander en jezelf. Je bent iemand die blij wordt van kleine stapjes vooruit en bovenal betrouwbaar voor onze patiënten. Je bent tot slot, fijnbesnaard, maar staat ook stevig in je schoenen. 

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor bepaalde  tijd van 1 jaar met de intentie voor een vast dienstverband met ingang van zo spoedig mogelijk. 

FWG functiegroep FWG 45 €2222,00 - €3135,00

Werkdagen: Vrijdag, overige dagen in overleg. 

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met John Kobessen, zorgmanager Delta behandelkliniek, (024) 3527558 of (06) 12630358

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

Je solliciteert via onze website:

https://werkenbij.pompestichting.nl/vacaturebeschrijving/rehabilitatiemedewerker-pompestichting-2018-574

Uiterste reactiedatum

25 februari  2019. 

N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt

10 December 2018  -  25 February 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.