Avatar
13 December 2018 - A. Leijten plaatste:

Vacature Orthopedagoog-Generalist/Gedragswetenschapper voor het cluster 24 uurs zorg

Voor het cluster 24 uurs zorg zoeken we een Orthopedagoog-Generalist/ervaren Gedragswetenschapper voor 28 -32 uur per week.

Kenter Jeugdhulp biedt jeugdigen (0-23) én hun gezinnen in verschillende regio’s in Noord-Holland JGGZ, Jeugd- en Opvoedhulp en maatschappelijke opvang. Onze missie: met specialistische hulp de veerkracht en het zelfvertrouwen van kinderen, jongeren en het gezin versterken, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Onze hulp onderscheidt zich van die van andere jeugdhulpaanbieders doordat we de expertise voor complexe(re) problemen in huis hebben. Hulp bieden we in het gezin, op school en in de wijk, maar als dat nodig is, ook op onze eigen locaties. We hanteren daar waar mogelijk, bewezen effectieve methoden, zetten de natuurlijke hulpbronnen rondom het gezin in en versterken die waar nodig.

De functie
Je bent samen met de huidige gedragswetenschapper inhoudelijk betrokken bij verschillende hulpvormen van Kenter binnen het cluster 24-uurszorg. Het accent ligt op het adviseren van en meedenken met de (teams van) jeugdzorgwerkers. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij diagnostiek en het inzetten van en samenwerken met behandeling binnen of buiten Kenter. Wij vragen je ook een architectenrol te spelen in het innovatieproces van Kenter Jeugdhulp rond residentiele hulp en ambulante hulp, waarbij integrale samenwerking voorop staat. Binnen het cluster 24 uurshulp ligt het accent op de flexibilisering van het hulpaanbod, en op het verder vorm geven van de intensieve samenwerking met scholen, het CJG, en andere ketenpartners.

Wij vragen
Je bent een NVO geregistreerde orthopedagoog-generalist met postmasterkwalificatie, met brede diagnostiek en behandelervaring. Je hebt affiniteit met diverse complexe doelgroepen uit de jeugdhulp en met beleid en innovatieve veranderingsprocessen. Eventueel ben je een zeer ervaren gedragswetenschapper, die op niveau van orthopedagoog-generalist functioneert en mogelijk al bezig met een sprokkelroute om de NVO registratie te bemachtigen.
Beschik je daarnaast over organisatietalent, een flinke dosis flexibiliteit en veel enthousiasme en heb je kennis en ervaring met betrekking tot systeemgericht en contextueel werken, het competentiemodel, het oplossingsgericht werken: dan word je van harte uitgenodigd te solliciteren naar deze functie.

Ons aanbod
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Jeugdzorg schaal 11 (min. € 3.115,51 en max. € 4.707,94 bruto per maand op fulltime basis). Dit betreft een dienstverband voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Voor indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag en een registratie in het SKJ. Wij bieden een dynamische werkplek met laptop en telefoon en veel ruimte om bij te dragen aan de ontwikkeling van producten. Kenter investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hella van Beek (manager) tel: 088-2434230. Wij stellen het zeer op prijs als je solliciteert. Je kunt online reageren op deze vacature zolang deze vacature openstaat via de volgende link https://kenterjeugdhulp.nl/vacatures/2194545/
 
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

13 December 2018  -  11 January 2019
Vacature Orthopedagoog-Generalist/Gedragswetenschapper voor het cluster 24 uurs zorg
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.