Avatar
19 December 2018 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Begeleider Volwassenen Open Ede 2018/556

De Acute Keten waar de kliniek volwassenen een onderdeel van is, is volop in beweging. Wij zoeken een begeleider of verpleegkundige die hier vol enthousiasme, flexibel in kan participeren.

Wat ga je doen?
Als begeleider werk je samen in een multidisciplinair team, en ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de zorg rondom de patiënt die als doel stabilisatie heeft. Je voert verpleegkundige en ADL handelingen uit, naast dat je groepsmomenten begeleidt. Je denkt mee in de processen rondom de ontwikkelingen en neemt hier een actieve houding in.

Waar ga je werken?
De Open Kliniek Volwassenen Ede is een onderdeel van de Acute Keten Volwassenen waar psychiatrische patiënten kortdurend worden behandeld. De klinische afdelingen bestaan uit verschillende onderdelen, te weten 13 HC-gesloten, 5 besloten en 8 open klinische bedden. Patiënten die worden dan wel vrijwillig, dan wel in het kader van de BOPZ opgenomen. Ze zijn vaak in (ernstige) psychiatrische crisis, waarbij een ambulante interventie niet toereikend is om deze te couperen. Een opname binnen de gesloten, besloten of open kliniek volwassenen in Ede is een onderbreking van een ambulant behandeltraject in het kader van een (ernstige) psychiatrische crisis en/of een kortdurende klinische behandeling. Binnen deze klinische interventie die zo lang duurt als nodig, maar zo kort als mogelijk, wordt gestreefd naar een zo groot mogelijke autonomie van de patiënten en staat de zorgvraag van de patiënt centraal.
Je standplaats zal de open kliniek zijn, hoewel je ook ingezet wordt binnen de besloten en gesloten kliniek. Dit in het kader van de patients journey en de samenwerking binnen de keten in zijn geheel. Op de diverse klinieken worden naast horende ook dove en slechthorende patiënten behandeld.

Wat vragen we van jou?
• Je houdt je vakkennis en vaardigheden op peil en uiteraard zijn jouw sociale en communicatieve vaardigheden uitstekend;
• je hebt affiniteit met doven & slechthorende en bent bereidwillig om te investeren in de extra vaardigheden die dit vraagt om te kunnen communiceren met deze patiënten.
• snel kunnen schakelen in verschillende ziektebeelden en daarbij verschillende begeleidingsstijlen kunnen toepassen is een must!;
• je bent bovenal een betrokken professional, die prima kan samenwerken en beschikt over de nodige humor;
• bereidheid tot het draaien van alle voorkomende diensten;
• je dienstbaar opstellen, maar ook je grenzen aangeven;
• stevig in je schoenen staan en tegelijkertijd invoelend zijn;
• afstemmen, maar ook zelfstandig kunnen werken in de omgang met kwetsbare cliënten.
Aantal jaren werkervaring: 0 - 3 jaar
Opleidingsniveau: HBO/MBO
Beroepsregistratie: Niet van toepassing

Wij bieden
Wij bieden een dienstverband voor 28 tot 32 uur, voor bepaalde tijd per zo spoedig mogelijk.
FWG functiegroep 45 (€2222,00 - €3135,00)
Werkdagen; alle diensten volgens rooster
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO-GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?
Wil je meer weten, neem dan even contact op met Eefje Nooijen, (06) 10 16 65 02, Tjeu Borremans, (06) 11 83 86 06, zorgmanagers acute keten volwassenen.
 
We maken graag kennis met je en vinden het leuk om je over het werken op de afdeling te informeren.

Procedure en reactietermijn
De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Reactietermijn
6 februari 2019

Data waarop de gesprekken plaatsvinden
nader te bepalen.

N.B. Je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terechtkomt.

Solliciteren
Je solliciteert via onze eigen website: https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/begeleider-volwassenen-open-ede-2018-556

19 December 2018  -   7 February 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.