Avatar
21 December 2018 - Djieuwke Verseput plaatste:

Richtlijnen jeugdhulp en jeugdbescherming: professionals gezocht voor update richtlijn stemmingsproblemen

In het programma Richtlijnen Jeugdhulp en Jeugdbescherming (opdrachtgevers NIP, NVO, BPSW) wordt de richtlijn stemmingsproblemen onder de loep genomen. Op dinsdag 29 januari organiseert het programma een Reflectiesessie Richtlijn Stemmingsproblemen. Deze sessie is bedoeld om met elkaar te reflecteren op het werken met deze richtlijn. Wat lukt goed en wat nog minder? En welke feedback is er op de richtlijn?

De richtlijn krijgt in 2019 een update. In de Werkgroep Actualisatie is de richtlijn onlangs besproken: er zijn al verbeterpunten verzameld waar men graag met professionals verdieping aan wil geven.

Ben jij de professional die ze zoeken en kun je deelnemen op dinsdag 29 januari van 9.30-12.00 uur in Utrecht? Meld je dan s.v.p. zo snel mogelijk aan. Stuur een mail naar info@richtlijnenjeugdhulp.nl met daarin je naam en functie.

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.