Avatar
24 December 2018 - Tilly Zwanenburg plaatste:

Jeugdzorgwerker C voor 24 uur in Haarlem

IKC Binnen het Integraal Kind Centrum (IKC) is onderwijs gecombineerd met behandeling. De jeugdzorgwerker werkt nauw samen met de leerkracht op de groep met als doel samen met kind en ouders te onderzoeken welke mogelijkheden een kind heeft en deze verder vergroten/uitbreiden. Diagnostiek, logopedie, fysiotherapie en speltherapie behoren tot de mogelijkheden. Ouders kunnen– als ze dat willen – thuis ondersteuning krijgen. Het uitgangspunt is maximale aansluiting bij de mogelijkheden van kinderen én ouders en het uiteindelijke doel is doorstroming naar een soort onderwijs dat het beste bij het kind past. Werken binnen het IKC is werken op een dynamische plek, een plek volop in ontwikkeling!


De belangrijkste taken: Individuele en groepsgerichte behandeling van kind en ouders op basis van een behandelplan dat in samenwerking is opgesteld met de leerkracht. Samenwerking en afstemming met een ieder betrokken bij het behandelplan. Doelgerichte observaties, schriftelijke rapportages, mentorschap en overleg zijn hierbij nodig. Er wordt methodisch gewerkt op basis van gedragstherapeutische interventies.


Wij zoeken een Jeugdzorgwerker C voor 24 uur per week voor de onderwijsgroep, locatie de Satelliet in Haarlem. 

Wij vragen:
Een afgeronde opleiding op HBO-niveau gericht op orthopedagogiek en ontwikkelings-psycho(patho)logie. (Bv SPH of HBO Pedagogiek) Ervaring in het beroepsmatig omgaan met kinderen en hun ouders. Je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig functioneren. Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. In deze onderwijszorggroep zijn geduld, inlevings- en relativeringsvermogen belangrijke kwaliteiten naast een sterk analyserend vermogen, flexibiliteit en improvisatievermogen. Daarnaast kun je werken met Word.


Ons aanbod:
Arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg schaal 8 (min. € 2.310,93 en max. € 3.431,71 bruto per maand op fulltime basis). Verder bieden wij een zeer boeiende baan, een zelfstandige werkplek, deskundige collega’s en goede begeleiding.


Informatie en sollicitatie:
Voor meer informatie over deze vacatures, kun je contact opnemen met Annet Stroosnijder, (leidinggevende), tel.  0882434534.

Wij stellen het zeer op prijs als je solliciteert. Je kunt online reageren tot 11 januari 2019 via de volgende link: https://kenterjeugdhulp.nl/vacatures/2204897/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

24 December 2018  -  11 January 2019
Jeugdzorgwerker C voor 24 uur in Haarlem
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.