Avatar
8 January 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

SPV FACT 1 Nijmegen 2018/581

Vacature Sociaal Psychiatrisch of ambulant verpleegkundige voor FACT 1 Nijmegen.

Wat ga je doen?

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige in het FACT1-team Volwassenen Ambulant in de regio Nijmegen bestaat je caseload met name uit mensen met cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA).  Voor deze doelgroep geldt dat je er vooral toe bijdraagt dat de cliënten leren (weer) voor zichzelf te zorgen. Dat dat je heel zelfstandig -en steeds vaker in duo’s- bij de mensen thuis aan het werk bent, en veel onderweg bent. Bovendien draai je mee in het rooster van de IHT/Crisisdienst.

Waar ga je werken?

FACT-1 is een Multi disciplinair team bestaande uit SPV’ ers, ambulant verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, trajectbegeleider, GZ-psycholoog en medisch specialist/psychiater,
Het FACT1-team werkt in regio Nijmegen (centrum, noord en regio Lingewaard). Binnenkort zal FACT 1, samen met ACT en FACT-Vip verhuizen naar het centrum van Nijmegen met als doel om nog meer wijkgericht te kunnen werken.
We hebben en streven naar korte lijnen, met zowel collega’s als met ketenpartners. De sfeer is open, vriendelijk, vol verbinding én verscheidenheid. We maken onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een  op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat vragen we van jou?

We zoeken een vindingrijk, reflectief, flexibel, ervaren, klantgericht, zelfstandig
werkende SPV’ er die affiniteit heeft met de EPA-doelgroep (ernstig psychiatrische aandoeningen)

Je hebt je opleiding tot SPV succesvol afgerond en bent BIG-geregistreerd. Je hebt behoorlijke klinische en ambulante ervaring. Je kunt goed ‘je mannetje staan’ en bouwt makkelijk een vertrouwensrelatie met cliënten op. Je kunt goed meegaan in wat onze doelgroep en onze organisatie van je vraagt.
Opleidingsniveau: HBO
Beroepsregistratie: BIG-registratie

Wij bieden

Wij bieden jou een dienstverband van 32 uur per week voor bepaalde tijd met intentieverklaring, met een bruto maandsalaris in FWG 50-55, afhankelijk van opleiding en ervaring. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Qlisa Wesseling, zorgmanager, 06 50 03 74 65, op verzoek kan functieprofiel SPV’ er verstuurd worden of solliciteer direct!

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website:

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/spv-fact-1-nijmegen-2018-581

Reactietermijn

18 februari 2019

8 January 2019  -  19 February 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.