Avatar
10 January 2019 - GGZ Westelijk Noord-Brabant plaatste:

Arts-assistent in opleiding tot psychiater (AIOS)

Ben jij een gediplomeerd basisarts en heb jij een grote affiniteit met de psychiatrie?
Wil jij werkervaring opdoen bij een professionele GGZ aanbieder in een prettige sfeer met korte lijnen en een actief opleidingsklimaat? 
Ligt jouw ambitie in een vervolgstudie en wil jij kans maken door te stromen naar de A-opleiding?
Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Wie zijn wij?
Wij zijn GGZ Westelijk Noord-Brabant. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg in de regio West Brabant. Jaarlijks vertrouwen ongeveer 6.500 cliënten erop dat onze medewerkers hen zullen helpen bij het voorkomen, behandelen of draaglijk maken van psychische klachten.
Meer informatie op www.ggzwnb.nl

Naast de cliëntenzorg besteden wij veel aandacht aan onderzoek en opleidingen. We verrichten wetenschappelijk onderzoek, leiden psychiaters op binnen onze A-opleiding en hebben opleidingen voor GZ- en Klinisch psychologen en verpleegkundig specialisten.

Waar ga je werken?
Als arts in opleiding tot psychiater werk je afwisselend klinisch en ambulant met een gevarieerde cliëntenpopulatie. Naast de algemene psychiatrische behandeling is somatiek een belangrijk onderdeel van je cliëntenzorg. Je ontwikkelt je op wetenschappelijk en psychotherapeutisch gebied.

Een greep uit onze diverse afdelingen: de HIC afdeling, crisisdienst, IHT, ouderenpsychiatrie, psychose, forensische psychiatrie, Deeltijd Dialectische Gedragstherapie en FACT. Daarnaast is het mogelijk om een keuzestage psychotherapie te doen bij het psychotherapeutisch centrum De Viersprong. De stage ziekenhuispsychiatrie vindt plaats binnen het Bravis ziekenhuis. Op wetenschappelijk gebied werken we samen met de Universiteit van Tilburg en het EMC Rotterdam.
 
De A-opleiding van GGZ WNB maakt deel uit van het Consortium Psychiatricum Nederland Zuid-West en leidt op volgens de eisen van de Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS).

Wat ga je doen?

 • Je verleent onder supervisie van een psychiater patiëntenzorg in multidisciplinair
 • Je neemt deel aan de geïntegreerde diensten.
 • Uitgangspunt is dat je als arts in opleiding het vak psychiatrie zelfstandig in al zijn facetten leert uitvoeren, goed op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen en relevante literatuur kritisch weet te beoordelen. Het doel van onze opleiding is dat wij vakbekwame, competente psychiaters als medisch specialist afleveren.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt je studie geneeskunde succesvol afgerond en beschikt over een geldige BIG registratie.
 • Je hebt affiniteit met en bij voorkeur werkervaring in de psychiatrie.
 • Je kunt goed luisteren en je inleven.
 • Je bent leergierig, breed georiënteerd en stressbestendig.

Wat bieden wij jou?

 • Een afwisselende baan binnen een enthousiast en energiek team waarbij je wordt uitgedaagd mee te bouwen aan de juiste zorg voor onze cliënten.
 • Het leren toepassen van psychotherapeutische technieken bij verschillende doelgroepen.
 • Wekelijks onderwijs: o.a. richtlijnen, CAT, wetgeving en psychofarmacologie komen aan bod.
 • Optimale persoonlijke begeleiding vanuit de opleidingsgroep, door de supervisor, opleider en de mentor.
 • Ruimte voor wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling.
 • Werken bij een professionele GGZ aanbieder in een gemoedelijke sfeer en veilig opleidingsklimaat.
 • Een voltijdsdienstverband van 38 uur.
 • Je salaris is gebaseerd op de salarisschaal AIOS. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ.

Enthousiast? Meer informatie?
 
Ben je enthousiast voor deze vacature? Reageer dan vóór 24-01-2019.
 
Wil je eerst wat meer informatie en ben je nieuwsgierig naar onze organisatie? Bel met je vragen of kom de sfeer proeven en meld je aan voor een informele, vrijblijvende kennismaking. Neem hiervoor contact op met Philip Michielsen, psychiater en A-opleider (0164-289127) of dr. Jean-Luc Klompenhouwer, zorginhoudelijk directeur (0164-289005).
 
Ook ben je welkom op een van onze refereerochtenden. Wij delen graag onze wetenschappelijke kennis en ervaring met behandelaren en zorgprofessionals in de GGZ. Zie https://www.ggzwnb.nl/werken-en-leren-refereersessies.html

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. 
 
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.