Avatar
16 January 2019 - Tilly Zwanenburg plaatste:

Voor het FACT team Haarlem/Hoofddorp zijn wij opzoek naar een Ambulant Hulpverlener

Voor het FACT team zijn wij opzoek naar een Ambulant Hulpverlener (Jeugdzorgwerker B) voor 32 uur per week.

Kenter Jeugdhulp biedt jeugdigen (0-23) én hun gezinnen in verschillende regio’s in Noord-Holland JGGZ, Jeugd- en Opvoedhulp en maatschappelijke opvang. Onze missie: met specialistische hulp de veerkracht en het zelfvertrouwen van kinderen, jongeren en het gezin versterken, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Onze hulp onderscheidt zich van die van andere jeugdhulpaanbieders doordat we de expertise voor complexe(re) problemen in huis hebben. Hulp bieden we in het gezin, op school en in de wijk, maar als dat nodig is, ook op onze eigen locaties. We hanteren daar waar mogelijk, bewezen effectieve methoden, zetten de natuurlijke hulpbronnen rondom het gezin in en versterken die waar nodig.

De functie

Je houdt je bezig met methodische behandeling en begeleiding van jongeren, ouders en hun sociale omgeving en bent verantwoordelijk voor het hulpverleningsproces. Je werkt nauw samen met het multidisciplinaire team en neemt regelmatig deel aan werkoverleg.

Wij vragen

Een afgeronde HBO- opleiding (MWD of SPH) en nadrukkelijk ervaring in het werken met gezinssystemen. Registratie bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) is verplicht. Je bent flexibel en stressbestendig, geeft grenzen aan, gaat uit van de eigen kracht van de cliënt en werkt outreachend en zelfstandig. Je denkt in mogelijkheden en oplossingen. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Een opleiding Intensieve Ambulante Gezinsbegeleiding en/of Videohometraining en/of training Signs of Safety een pré. Je bent in het bezit van een auto.

Ons aanbod

Wij bieden een collegiale en ondersteunende werksfeer en veel mogelijkheden voor het bevorderen van je eigen deskundigheid. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg schaal 9 (min. € 2.503,43 en max. € 3.739,00 bruto per maand op fulltime basis). Dit betreft een dienstverband voor de duur van 1 jaar. Voor indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag.

Informatie & sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Twiggy Lejeune, leidinggevende, tel: 088-2434418. Wij stellen het zeer op prijs als je solliciteert. Je kunt online reageren op deze vacature tot 3 februari middels bijgaande link: https://kenterjeugdhulp.nl/vacatures/2221225/

 

16 January 2019  -   3 February 2019
Voor het FACT team Haarlem/Hoofddorp zijn wij opzoek naar een Ambulant Hulpverlener
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.