Avatar
23 January 2019 - Nicole Huttenhuis plaatste:

Stand van zaken nieuw online platform GGZ Nederland

Achter de schermen wordt hard gewerkt: in de afgelopen periode zijn doelgroepen geïnterviewd, sessies georganiseerd met verschillende stakeholders van het platform en zijn we druk bezig geweest met het opschonen van content in GGZ Connect en ggznederland.nl.

Nieuwe identiteit

We nemen de next level gedachte mee in het ontwerp. Dit is onze koerswijziging voor een solide vereniging voor de toekomst. Zo kunnen we onze leden nog beter blijven ondersteunen. Kortom veel ontwikkelingen op visueel, organisatorisch en technisch gebied. De site wordt het eerste communicatiemiddel dat geheel in onze nieuwe identiteit en huisstijl wordt vormgegeven!

Wireframes | klikmodellen 

Wij betrekken regelmatig de gebruikers van de website om de gebruikerservaring van het platform te optimaliseren. In januari staat een aantal interviews gepland met medewerkers bij lidorganisaties over de wireframes. Wireframes zijn zwart-witte, schematische weergaven van de website. Deze klikmodellen vormen de leidraad om de nieuwe website te bouwen. 

Toetsen en doorontwikkelen

Vanaf februari/maart gaat de bouw van de site daadwerkelijk van start. Ook de gebouwde onderdelen leggen we weer bij de leden en andere stakeholders voor om te toetsen. De input gebruiken we voor de doorontwikkeling van de website. Wordt vervolgd!

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.