Avatar
31 January 2019 - tanja crouse plaatste:

Generalist Samen Doen/Maatschappelijk werker (24 uur)

Jouw rol
Een zelfstandige, proactieve verbinder!
Je wordt enthousiast van complexe gezinssituaties en je weet oplossingen te vinden. Je analyseert de situatie van het gezin op basis van de zelfredzaamheidmatrix.
Je werkt vraaggericht en stelt samen met het gezin een plan van aanpak op zodat ze weer aan hun toekomst kunnen gaan werken. Je zoekt oplossingen eerst in het eigen netwerk van het huishouden en in de buurt. Je maakt en onderhoudt werkafspraken met de bij het plan betrokken instellingen en initieert overleggen. Je weet mensen in de buurt te verbinden volgens het principe van wederkerigheid tussen mensen. Je raadpleegt collega specialisten indien zich problemen voordoen in de uitvoering en zorgt dat het plan wordt aangepast. Je kunt beoordelen wanneer inzet van een of meer professionals noodzakelijk is. Je coördineert de zorg en behoudt regie.

Huishoudens ondersteunen
Sinds de start begin 2012 zijn er steeds meer Samen DOEN teams actief in de buurten om kwetsbare huishoudens te ondersteunen. Deze buurtteams opereren vanuit een locatie middenin de buurt, bijv. een buurthuis of OKT. Daarmee zijn ze zichtbaar in de buurt en dichtbij de huishoudens die ze bezoeken. De teams bestaan uit medewerkers vanuit alle betrokken instanties. Een multidisciplinair team dus. Jij sluit aan als HVO-Querido medewerker bij deze teams. Bij aanstelling zal daarom geïnvesteerd worden in inwerken bij zowel het Samen Doen team als een team van HVO-Querido.

Jouw profiel
Een transparante collega die van nature betrokkenheid, duidelijkheid en open communicatie laat zien. Je bent een 'teamplayer'. Zonder jezelf te verliezen kun je variëren in je aanpak en stijl om huishoudens hun kansen te laten benutten. Je eigen dag efficiënt indelen en vlot schakelen in situaties die net even anders lopen dan bedacht, halen het beste in je naar boven. Professionele afstand bewaken, om hulp kunnen vragen en reflecteren op je handelen zijn kwaliteiten van jou. Herken je jezelf ook in onderstaande wensen, dan nodigen we je graag uit om nader kennis te maken.

  • Je beschikt over een afgeronde HBO-SJD of MW opleiding/ werk- en denkniveau;
  • Specifieke kennis van multi-probleemgezinnen;
  • Minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare baan;
  • Je herkent je in onze kernwaarden: Integer, transparant klantgericht, resultaatgericht, ondernemend en flexibel;
  • Je hebt kennis van en ervaring met schuldhulpverlening;
  • Je hebt kennis van maatschappelijke ontwikkelingen en problematieken;
  • Kennis van de sociale kaart is een pre.

Arbeidsvoorwaarden en bijzonderheden
In deze rol heb je veel ontwikkelmogelijkheden, zowel inhoudelijk als persoonlijk. Het maximum salaris bedraagt € 3624,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sociaal Werk (schaal 8). Zo krijg je o.a. een individueel keuze budget en een opleidingsbudget. Een referentiecheck en Verklaring Omtrent Gedrag zijn verplichte onderdelen van de procedure. Je werktijden liggen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Karen van Leeuwen, Teammanager via 06-12828178. Voor vragen over de procedure, kun je bellen met de Servicedesk HRM via 020-4604070.

Direct solliciteren?
Graag ontvangen we je digitale reactie voor 6 februari a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Meer weten over HVO-Querido: https://hvoquerido.nl/

31 January 2019  -   6 February 2019
Generalist Samen Doen/Maatschappelijk werker (24 uur)
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.