Avatar
4 February 2019 - Tilly Zwanenburg plaatste:

GZ-Psycholoog Kind team voor 24-32 uur in de Haarlemmermeer

Wij zijn opzoek naar een GZ-Psycholoog voor ons Kind team Haarlemmermeer voor 24-32 uur per week.

Kenter Jeugdhulp biedt jeugdigen (0-23) én hun gezinnen in verschillende regio’s in Noord-Holland JGGZ, Jeugd- en Opvoedhulp en maatschappelijke opvang. Onze missie: met specialistische hulp de veerkracht en het zelfvertrouwen van kinderen, jongeren en het gezin versterken, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Onze hulp onderscheidt zich van die van andere jeugdhulpaanbieders doordat we de expertise voor complexe(re) problemen in huis hebben. Hulp bieden we in het gezin, op school en in de wijk, maar als dat nodig is, ook op onze eigen locaties. We hanteren daar waar mogelijk, bewezen effectieve methoden, zetten de natuurlijke hulpbronnen rondom het gezin in en versterken die waar nodig.

De functie

Je verricht psychologisch en diagnostisch onderzoek en specialistische behandeling, zowel individueel als in groepen. Het multidisciplinair team richt zich op specialistisch onderzoek en behandeling van complexe problematiek bij kinderen en jongeren tot 23 jaar en hun gezinnen.

Wij vragen

Je hebt ervaring met hulpverlening aan jeugdigen en hun gezinnen met complexe problematiek, vooral in het brede spectrum van de GGZ. Registratie in het BIG-register is verplicht.

Affiniteit en ervaring met systeemgerichte behandeling, CGT en EMDR is een pré evenals metalliserende bevorderende kindertherapie. Communicatieve vaardigheden, gestructureerd en analytisch denken en stressbestendigheid zijn belangrijke eigenschappen.

Ons aanbod

Wij bieden een collegiale en ondersteunende werksfeer en veel mogelijkheden voor het bevorderen van je eigen deskundigheid. Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ FWG 65 (min. € 3.266,- en max. € 5.126,- bruto per maand of fulltime basis). Dit betreft een dienstverband voor de duur van 1 jaar. Voor indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag.

Informatie & sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karin Wassink, Leidinggevende, 088-2434565. Wij stellen het zeer op prijs als je solliciteert. Je kunt online reageren op deze vacature zolang deze vacature openstaat middels bijgaande link: https://kenterjeugdhulp.nl/vacatures/2234653/

De vacature staat zowel intern als extern tegelijk uit. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

4 February 2019  -  29 April 2019
GZ-Psycholoog Kind team voor 24-32 uur in de Haarlemmermeer
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.