Avatar
5 February 2019 - Monique Strijdonck plaatste:

Uitnodiging evaluatie geschillencommissie ggz

Hierbij nodigen wij leden van GGZ Nederland uit om op maandag 4 maart de werking van De Geschillencommissie Geestelijke Gezondheidszorg te evalueren. Deze geschillencommissie behandelt geschillen van patiënten tegen GGZ-zorgaanbieders die zijn aangesloten bij GGZ Nederland.

Om te voldoen aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) moeten zorgaanbieders zich aansluiten bij een erkende geschilleninstantie. Uitgangspunt van de Wkkgz is dat zorgaanbieders en organisaties van patiënten en cliënten samen verantwoordelijkheid dragen voor het instellen van onafhankelijke geschilleninstanties. GGZ Nederland heeft hiervoor, samen met MIND en de Consumentenbond, een overeenkomst met de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken gesloten. De Geschillencommissie GGZ is één van verschillende commissies die hieronder vallen.

Wij zijn zeer benieuwd naar uw ervaringen met de Geschillencommissie GGZ! Wat gaat goed, wat kan beter? Daarnaast willen wij u tijdens dit overleg bijpraten over de laatste ontwikkelingen rondom de Geschillencommissie GGZ.

U kunt hierover meepraten op maandag 4 maart van 9:00 – 11:00 uur bij GGZ Nederland in Amersfoort. In verband met de beschikbare ruimte en catering is het verzoek of u zich hiervoor wilt aanmelden bij Charlot Veenstra (CVeenstra@ggznederland.nl)

Kunt u niet bij dit overleg aanwezig zijn, maar wilt u wel graag input leveren of informatie ontvangen, neem dan contact op met Monique Strijdonck (mstrijdonck@ggznederland.nl) 

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.