Avatar
5 February 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

GZ-psycholoog Indigo Arnhem 2019/029

Indigo Arnhem is op zoek naar een enthousiaste, ondernemende GZ-psycholoog.

Wat ga je doen?

Als gz-psycholoog bij Indigo Arnhem werk je als regiebehandelaar in de Basis GGZ. Vanuit een generalistisch, kortdurend behandelmodel behandel je een zeer diverse groep cliënten. De kracht van Indigo zit in focusgericht behandelen waarbij de zelfregie bij cliënt wordt vergroot. Binnen Indigo werken we met het KOP-model, wat staat voor klachten = omstandigheden x persoonlijke stijl. We gaan er van uit dat de omstandigheden waarin iemand verkeert en de manier waarop iemand hier mee omgaat, uiteindelijk de klachten van iemand bepaalt. Uiteraard wordt de omgeving (ouders, school, sociale contacten) in dit geheel meegenomen.

Je hebt zelfstandig en afwisselend werk. Je contact met de cliënt is dynamisch, in korte tijd help je hem/haar weer verder in het leven. Je voert intakegesprekken en je behandelt individuele cliënten. Daarnaast verricht je administratieve werkzaamheden zoals het schrijven van behandelplannen en brieven t.b.v. dossiervorming. Je hebt via korte lijnen veelvuldig contact met de huisarts(en) en de praktijkondersteuner GGZ.

Daarnaast bied je consultatie aan collega’s en huisartsen ten aanzien van jouw specifieke expertise. Jij levert een bijdrage aan de zorginhoudelijke beleidsvorming gericht op de verdere ontwikkeling van Indigo binnen de Basis GGZ. Je maakt onderdeel uit van een organisatie waar er collega’s zijn die werkzaam zijn als POH-GGZ en waar de specialistische GGZ  bereikbaar en toegankelijk is. Daarmee kun je de zorg voor jouw cliënten eenvoudig af- & opschalen waardoor je zorg op maat kunt leveren.

Waar ga je werken?

Indigo wil mensen met (risico) op psychische klachten, direct en dichtbij, goede hulp aanbieden. Hierdoor kunnen cliënten zo snel mogelijk regie nemen over hun eigen leven en deelnemen aan de samenleving. Door preventie, de POH-GGZ functie en het behandelen in de Basis GGZ kunnen wij zorg op maat bieden. Dit is onze missie waar ruim 800 medewerkers zich iedere dag voor inzetten. Daarmee bereiken wij jaarlijks meer dan 160.000 mensen.
 
Indigo investeert gezamenlijk in marketing, e-health, kwaliteit van zorg en onderzoek. Wij hebben een eigen Indigo Handboek "Focus in de Basis GGZ" en bijbehorende opleidingen voor onze behandelaren en hulpverleners.

Wat vragen we van jou?

• Zelfstandig, klant- en resultaatgericht en praktisch past helemaal bij wie jij bent.
• Je krijgt er energie van om zelfstandig te werken, afspraken maken met verwijzers en netwerken horen hier vanzelfsprekend bij.
• Je bent een goede netwerker en hebt plezier in het leggen van professionele contacten.
• Je gelooft in het Indigo concept en draagt dit actief uit.
• Natuurlijk ben je een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog, ben je op de hoogte van de bestaande richtlijnen en beschik je over een AGB code.
• Je hebt ervaring met oplossingsgericht en protocollair werken,  EMDR en behandelervaring met ADHD is een pré.

Wij bieden

Een uitdagende functie van 24-32 uur per week voor onbetaalde tijd (min-max contract) per 1 april 2019, bij een team waar collegialiteit en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Als je bij ons begint start je z.s.m. met onze tweedaagse opleiding waar je kennis maakt met de Indigo werkwijze en het kortdurend behandelen. Bij Indigo werken betekent ook dat je deel uitmaakt van een landelijke organisatie waarin iedereen veel kennis deelt en de missie heeft de zorg in Nederland te verbeteren. Op deze manier ontmoet je veel verschillende mensen en collega’s met een brede expertise, maar is er ook ruimte om jezelf actief te ontwikkelen.

- een baan voor onbepaalde tijd 24-32 uur per week (min-max contract)
- salariëring volgens CAO GGZ, schaal 65, € 3266,00 - € 5126,00
- je werkt in een team van 10 hulpverleners in Arnhem en omstreken.
- Indigo heeft aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals diverse scholingsmogelijkheden, zowel face to face als via e-learning.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Lisette Wittkampf, zorgmanager, 06 46 41 23 47

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website:

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/gz-psycholoog-indigo-arnhem-2019-029

Reactietermijn

19 februari 2019

5 February 2019  -  19 February 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.