Avatar
5 February 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Ouderen Tiel 2019/028

We zoeken een  enthousiaste gedreven medewerker, accuraat, in staat om methodisch te werken, besluitvaardig. Goed in samenwerking en communicatie.

Wat ga je doen?

We verwachten van onze nieuwe medewerker alle werkzaamheden die horen bij deze discipline.

Waar ga je werken?

Team ouderen ambulant Tiel  bestaat uit ongeveer 7 FTE medewerkers en 350 cliënten per jaar. Het zorgprogramma Ouderen diagnosticeert en behandelt alle voorkomende psychiatrische problematiek. We werken daarbij met verschillende zorgprogramma’s en zorgpaden, volgens de gangbare multidisciplinaire richtlijnen.  We werken nauw samen met de opnamekliniek Ouderen die bestaat uit 10 bedden. De afdeling ouderen is er op gericht om een vaak kwetsbare doelgroep een hoogwaardige kwaliteit van zorg te bieden, waarbij een goede samenwerking tussen teams, met ketenpartners en met het systeem rondom de cliënt hoog in het vaandel staan. Er worden cliënten met uiteenlopende psychiatrische diagnoses behandeld, waarbij zowel poliklinische als outreachende zorg wordt geboden.
Het team ouderen ambulant bestaat uit psychiater, artsen en (GZ) psychologen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, ambulant verpleegkundige, verpleegkundig specialist, opleidelingen.

Tiel is een kleinschalige locatie  en wordt als een prettige werkomgeving ervaren.  De lijnen tussen de verschillende afdelingen en klinieken zijn kort. De betrokkenheid onderling is groot en is net als samenwerking met de externe ketenzorgpartners een speerpunt.

Wat vragen we van jou?

• Je beschikt over een afgeronde opleiding sociaal psychiatrisch verpleegkundige en uitgebreide vakkennis op het gebied van sociaal psychiatrische verpleegkunde;
• je bent BIG-geregistreerd;
• je beschikt over specifieke kennis van de doelgroep, psychopathologie, somatische ziektebeelden en begeleidings- en behandeltechnieken;
• je bent in staat om, vooral in, zelfstandig en snel beslissingen te nemen welke interventies genomen moeten worden. Hiervoor kun je een psychiater raadplegen;
• je beschikt over sociale vaardigheden om een vertrouwensrelatie met de cliënt/patiënt op te bouwen;
• je beschikt over goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in verband met contacten met cliënten/patiënten en samenwerking in het behandelteam; evenals samenwerking met de ketenpartners
• je beschikt over goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor het formuleren en opstellen van deelplannen en rapportages
• Samen met je collega's in multidisciplinair verband een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het zorgaanbod
• We werken ook veel outreachend. Er is een dienstauto beschikbaar op locatie maar bezit van rijbewijs en eigen auto heeft de voorkeur.

Wij bieden

We bieden een werkomgeving waarin een goed samenwerkingsklimaat is. Ruimte voor innovatie en ontwikkeling binnen de kaders van Pro Persona.

Het gaat om een jaarcontract vanaf 1 april 2019. Bij een goede samenwerking en stabiele bedrijfseconomische omstandigheden krijg je een vast contract aangeboden.

Het aantal contracturen is bespreekbaar maar we gaan uit van minimaal 24 uur. Combinatie met een andere afdeling is eveneens bespreekbaar. Aanvangsdatum in overleg.

Salarisschaal conform CAOggz schaal 55 min-max  € 2407,00 --  € 3894,00
Werkdagen in overleg, aanvang in overleg

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Informatie bij: Betsy Raemaekers, zorgmanager ouderen ambulant (of bij afwezigheid Gerli v.d. Kolk, zorgmanager ouderen kliniek) of  Lianne de Zeeuw, spv team ouderen ambulant   via secretariaat: 0344 656 116

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website:

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/spv-gezocht-met-affiniteit-voor-de-doelgroep-oud

Reactie termijn

15 maart 2019

5 February 2019  -  16 March 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.