Avatar
5 February 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Verpleegkundig Specialist Ouderen Tiel 2019/023

We zoeken een enthousiaste gedreven medewerker, accuraat, in staat om methodisch te werken, besluitvaardig. Goed in samenwerking en communicatie.
We bieden een werkomgeving waarin een goed samenwerkingsklimaat is. Ruimte voor innovatie en ontwikkeling binnen de kaders van Pro Persona.

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar een Verpleegkundig Specialist die affiniteit heeft met ouderen ( >60 jr)

• Zowel de somatische als de psychosociale aspecten spelen een grote rol. De ziekte staat niet centraal, maar de patiënt in zijn psychosociale context.

• Je bent regie behandelaar, waarbij je verantwoordelijk bent voor de behandeling van een aantal cliënten;

• je zorgt er mede voor dat wordt voldaan aan het caseload beheer, de productie, de dossierinhoud en de gestelde eisen aan administratie;

•  je werkt nauw samen met de andere regiebehandelaren en behandelaren binnen het team

• je draagt bij aan de ontwikkelingen in team Ouderen ambulant in nauwe samenwerking met de Ouderenkliniek.

Waar ga je werken?

Tiel is een kleinschalige locatie en wordt als een prettige werkomgeving ervaren. De lijnen tussen de verschillende afdelingen en klinieken zijn kort. De betrokkenheid onderling is groot en is net als samenwerking met de externe ketenzorgpartners een speerpunt.
Team ouderen ambulant Tiel bestaat uit ongeveer 7 FTE medewerkers en 300 cliënten per jaar. Het zorgprogramma Ouderen diagnosticeert en behandelt alle voorkomende psychiatrische problematiek. We werken daarbij met verschillende zorgprogramma’s en zorgpaden, volgens de gangbare multidisciplinaire richtlijnen. We werken nauw samen met de opnamekliniek Ouderen die bestaat uit 10 bedden. De afdeling ouderen is er op gericht om een vaak kwetsbare doelgroep een hoogwaardige kwaliteit van zorg te bieden, waarbij een goede samenwerking tussen teams, met ketenpartners en met het systeem rondom de cliënt hoog in het vaandel staan. Er worden cliënten met uiteenlopende psychiatrische diagnoses behandeld, waarbij zowel poliklinische als outreachende zorg wordt geboden.
Het team ouderen ambulant bestaat uit psychiater, artsen en (GZ) psychologen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, ambulant verpleegkundige, verpleegkundig specialist, opleidelingen.

Wat vragen we van jou?

• Je heb bij voorkeur ervaring in en affiniteit met een Lithium poli;
• draagt bij aan de ontwikkeling van de somatische screening en leefstijlvisie;
• je richt je bij deze doelgroep op behandeling, rehabilitatie en herstel, zowel met de patiënt, als familie als ook in de wijk;
• je zorgt er mede voor dat wordt voldaan aan het caseload beheer, de productie, de dossierinhoud en de gestelde eisen aan administratie.
• je draagt bij aan de ontwikkelingen in het team. je hebt bij voorkeur specifieke kennis van de behandeling van bipolaire stoornissen en ervaring in het werken in een ambulante setting
• Je hebt een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist en hebt affiniteit met de doelgroep;
• je bent initiatiefrijk, resultaatgericht en cliëntgericht en verbindend in de (multidisciplinaire) samenwerking, waarbij je een coachende stijl hanteert;
• je bent in het bezit van een rijbewijs B. en bij voorkeur met eigen auto.

Voor deze functie is een geldige BIG-registratie/ SRC-registratie en AGB-code vereist, die voor de datum van indiensttreding ingediend moet zijn.

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd voor een jaar. Het is ons streven om een langdurige verbintenis met je aan te gaan. Bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfseconomische omstandigheden wordt de arbeidsovereenkomst na 1 jaar omgezet naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Het aantal contracturen is bespreekbaar maar we gaan uit van minimaal 24 uur.
Combinatie met een andere afdeling is eveneens bespreekbaar.

Salarisschaal conform cao ggz; FWG functiegroep 65 min-max € 3266,00-€5126,00

Werkdagen in overleg, aanvang in overleg

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé

Meer weten?

Contactpersonen: Betsy Raemaekers, zorgmanager of Gerli van der Kolk , waarnemend zorgmanager en Peter van Leeuwen, VS ggz via secretariaat: (0344) 65 61 16

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website:

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/verpleegkundig-specialist-ouderen-tiel-2019-023

Reactietermijn

1 april 2019

5 February 2019  -   2 April 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.