Avatar
5 February 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Ambulant Verpleegkundige Fact Psychose Tiel 2019/026

Wat ga je doen?

Als ambulant verpleegkundige in het FACT-team Volwassenen Ambulant in de regio Rivierenland bestaat je caseload met name uit mensen met een psychotische stoornis in de thuissituatie en enkele cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA). De behandeling vindt plaats op basis van de vastgestelde zorgpaden en –modules in het Zorgprogramma Psychose. In alle gevallen geldt dat je altijd heel zelfstandig -en steeds vaker in duo’s- bij de mensen thuis aan het werk bent, en veel onderweg bent. Bovendien draai je mee in het rooster van de IHT/Crisisdienst.

Waar ga je werken?

Het FACT-team is onderverdeeld in ‘Oost’ en ‘West’ binnen de regio. Beide teams hebben cliënten die ACT VIP-behandeling hebben. Daarnaast is er een IHT-team ter versterking en verbetering van de ambulante behandelingen. Hiermee werkt jouw team nauw samen.
Het team bestaat uit ongeveer 22 personen, in de verhouding 70% vrouw/30% man. We werken goed en professioneel samen: ‘warm’ als het kan, en daadkrachtig als het moet.
Pro Persona Rivierenland is een centraal gelegen en kleine locatie (ongeveer 130 medewerkers) in plattelandsregio Tiel en omstreken, waar iedereen elkaar kent. We hebben korte lijnen, met zowel collega’s als met ketenpartners. De sfeer is open en vriendelijk, vol verbinding én verscheidenheid. We maken onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat vragen we van jou?

Je hebt HBOV, of MBO, je bent bereidt de opleiding SPV te willen gaan doen en bent BIG-geregistreerd. Je hebt behoorlijke klinische en ambulante ervaring, met name met psychose. Je kunt goed ‘je mannetje staan’ en bouwt makkelijk een vertrouwensrelatie met cliënten op. Je kunt goed meegaan in wat onze doelgroep en onze organisatie van je vraagt. Je hebt een rijbewijs en de beschikking over een auto.

Wij bieden

Wij bieden jou een dienstverband van 32 uur per week voor onbepaalde tijd, met een bruto maandsalaris in FWG 50 (bij start MBO 45periodieken), afhankelijk van opleiding en ervaring (€2091,00 -€3467,00 per maand bij een 36-urige werkweek). Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden: vakantietoeslag (8%), een reiskostenvergoeding, 23 vakantiedagen bij fulltime dienstverband, pensioen bij PFZW, korting op een ziektekostenverzekering bij IZZ en een eindejaarsuitkering/13e maand(8,33%). Ook zijn er mogelijkheden voor bijscholing, fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met:
Gerli van der Kolk, zorgmanager, (06) 46 39 75 53
of solliciteer direct!

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website:

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/ambulant-verpleegkundige-fact-psychose-tiel-2019

Reactie termijn

15 april 2019

5 February 2019  -  16 April 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.