Avatar
11 February 2019 - Saskia Hazeveld plaatste:

Trajecthouder Centrale Toegang Beschermd Wonen, HVO-Querido Amsterdam (32 uur)

Jouw rol
Jij zorgt ervoor dat cliënten voor beschermd wonen op de juiste plek terecht komen.
Je werkt in een team van trajecthouders en instroomfunctionarissen van verschillende aanbieders van opvang en beschermd wonen, zoals het Leger des Heils, de Volksbond en Cordaan.

Je voert kennismakingsgesprekken op verschillende locaties, zoals bij de GGZ of in de woning van de cliënt. Hierbij breng je samen met de sociaal psychiatrisch verpleegkundige of de behandelaar het welzijn en de psychische achtergrond van de cliënt in kaart. Op basis hiervan adviseer je welke woonvoorziening het beste bij de cliënt past. Je legt de plaatsingsprocedure uit en vervolgens monitor je gedurende de wachtperiode het welzijn van de cliënt en bewaak je de voortgang van het traject. Bij een plaatsing zorg jij voor een ‘warme’ overdracht aan de ontvangende instelling.

Ook zorg je voor een juiste registratie van het trajectplan en het welzijn van de cliënt in ons computersysteem. Als trajecthouder werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor een eigen caseload. Je hebt een goede balans tussen administratief en ambulant werk, waarbij je je eigen afspraken maakt en agenda beheert.

Centrale Toegang Beschermd Wonen
Voor mensen die in aanmerking willen komen voor beschermd wonen is er de Centrale Toegang. De Centrale Toegang zorgt ervoor dat mensen die niet of onvoldoende zelfredzaam zijn op de juiste plek de passende zorg krijgen. Elke cliënt komt op een wachtlijst te staan en krijgt een trajecthouder toegewezen.

Jouw profiel
Jij bent de spin in het web en weet snel waar je de juiste informatie vandaan moet halen. Structureren en planmatig werken is voor jou vanzelfsprekend. Je kunt goed inspelen op veranderingen. Hiermee ben je van harte welkom in ons team, dat in ontwikkeling is. Herken je jezelf ook in onderstaande wensen, dan maken we graag kennis met je!
 

  • Je beschikt over een afgeronde agogische opleiding op HBO-niveau;
  • Je hebt kennis van maatschappelijke ontwikkelingen en psychiatrische problematieken;
  • Je hebt goede sociale- en contactuele vaardigheden;
  • Bij voorkeur heb je ervaring met cliënten met een psychiatrische achtergrond;
  • Kennis van de sociale kaart is een pre.

Arbeidsvoorwaarden & bijzonderheden
Een baan met veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Jouw salaris bedraagt maximaal € 3.624,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 8, CAO Sociaal Werk). Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO. Zo krijg je o.a. een individueel keuze budget en een opleidingsbudget. Een referentiecheck en Verklaring Omtrent Gedrag zijn verplichte onderdelen van de procedure. Het betreft in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Koen Hendriks, teammanager HVO-Querido, via 06-83257242. Voor vragen over de procedure, kun je bellen met recruitment via 06-52775294 en 06-15365021.

Direct solliciteren?
Graag ontvangen we je digitale reactie vóór 23 februari a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

11 February 2019  -  22 February 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.