Avatar
12 February 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Psychiater Acute Opname Ouderen Nijmegen 2019/042

Wil jij als psychiater ouderen optimale geestelijke gezondheidszorg bieden?

Wat ga je doen?

Als psychiater ben je regiebehandelaar en verzorg je intakes en psychiatrisch onderzoek bij onze oudere patiënten. Uiteraard ben je ook verantwoordelijk voor het behandelbeleid. Daarnaast stuur je medebehandelaars aan en zorg je ervoor dat de administratie op orde is. Je werkt intensief samen met je collega psychiater, teamgenoten, verwijzers en ketenpartners. Op de opname afdeling geef je directe supervisie aan de AIOS (psychiatrie en klinische geriatrie).

Waar ga je werken?

Het cluster Ouderen Nijmegen biedt specialistische behandeling aan patiënten vanaf 60 jaar met psychische en psychiatrische problematiek. Er wordt zowel ambulant, in deeltijdbehandeling als klinisch gewerkt en tijdens kantoortijden is er een eigen IHT. Er wordt multidisciplinair met het bio-psychosociale model gewerkt en er bestaat een goede samenwerking tussen de psychiaters en somatici. Voor AIOS psychiatrie en klinische geriatrie, huisartsen in opleiding en coassistenten wordt een stimulerend opleidingsklimaat geboden. Het zorgprogramma Ouderen wordt momenteel verder geïmplementeerd. Op het gebied van cliëntenzorg zijn er samenwerkingsverbanden met het UMC St. Radboud en met de verpleeg- en verzorgingstehuizen in de regio.
Op de opnameafdeling, de Maria Mackenzie Kliniek, werken wij met twee (ouderen)psychiaters. Samen ben je verantwoordelijk voor de integrale zorg op de afdeling. Op deze afdeling ben je regiebehandelaar voor ongeveer 10-12 klinisch opgenomen patiënten en directe supervisor van de AIOS.

Pro Persona Nijmegen maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op. Naast basis GGZ en specialistische GGZ biedt Pro Persona ook TOP GGZ.
Ouderen en de Maria Mackenzie Kliniek

Wat vragen we van jou?

Je hebt uiteraard je opleiding tot psychiater succesvol afgerond. Je bent zorgvuldig en gestructureerd. Je hebt een grote wil om samen te werken en kunt tegelijkertijd goed zelfstandig functioneren. Je maakt van je hart geen moordkuil en draagt constructief bij aan het team. De werkdruk is best hoog, en dat betekent dat je goed tegen hectiek en dynamiek moet kunnen.
Voor deze functie is een geldige BIG-registratie/ SRC-registratie en AGB-code vereist, die voor de datum van indiensttreding ingediend moet zijn.
Aantal jaren werkervaring: 2 - 3
Opleidingsniveau: WO
Beroepsregistratie: AGB-code, BIG-registratie

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband van circa 16 uur per week, of in overleg, voor bepaalde tijd van 1 mei tot 1 september 2019 in verband met zwangerschapsverlof. In overleg kunnen we uiteraard ook andere geschikte functies binnen Pro Persona bespreken.
FWG functiegroep AMS €5013,00 - €8760,00 per maand op basis van een fulltime contract.
Werkdagen in overleg
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Jolies Smits, 06 11 64 37 59, Lianne Rietveld, 06 46 13 37 43 of Kaj Boot, 06 21 59 35 31.

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website:

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/psychiater-acute-opname-ouderen-nijmegen-2019-042

Reactie termijn

17 mei 2019

12 February 2019  -  17 May 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.