Avatar
12 February 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Verpleegkundige Ouderen Ede 2019/043

Wie helpt het cluster Ouderen psychiatrie in Ede de zomer door als verpleegkundige? Je kunt in de kliniek en ook in het ambulante team komen te werken. Dan moet je wel in het bezit zijn van een auto en een rijbewijs. Als je alleen gaat werken in de kliniek hoeft dat niet. Er wordt natuurlijk rekening houden met je afgesproken vakantie en eventueel een vast vrije dag.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste senior-verpleegkundige, HBO-V opgeleid. Je zult gaan werken op de kliniek en op de acute deeltijd. De nauwe samenwerking tussen ambulant, kliniek en de nieuw opgezette acute deeltijd vraagt om verbetering van stroomlijning en communicatie. Hier ga jij op methodische wijze meer vorm en inhoud aan geven, waarbij er een groot beroep wordt gedaan op jouw kennis, creativiteit en coördinerend vermogen.

Waar ga je werken?

De afdeling Ouderen omvat ambulante, klinische en (acute) deeltijdbehandelingen voor mensen vanaf 60 jaar. De behandelingen worden conform het zorgprogramma ouderen aangeboden. Er wordt intensief samen gewerkt met andere afdelingen en organisaties om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behandeling van de cliënt. Ook ligt de focus op het tijdig op- en afschalen van zorg, waarbij een intensieve samenwerking tussen alle betrokken disciplines de norm is.
 
De afdeling is volop in beweging, niet in de laatste plaats door het steeds veranderende veld om ons heen. Deels nieuwe aanmeldingen, deels afsluitingen na behandeling. Er is sprake van een grote groep cliënten die gestabiliseerd is maar een frequent contact nodig houdt. Soms specialistisch, soms richting BGGZ.

Vanaf 1 januari 2019 is de acute deeltijdbehandeling gestart. Wij zoeken een gemotiveerde, assertieve verpleegkundige om dit samen met collega's te coördineren en op te bouwen.

Pro Persona Veluwe Vallei maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een  op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat vragen we van jou?

•Je beschikt over verpleegkundige kennis op kwalificatieniveau 5 met BIG registratie, eventueel aangevuld met een opleiding/cursus op het gebied van therapeutische technieken;
•je hebt ervaring in de behandeling en begeleiding van cliënten/patiënten met complexe psychische en/of psychiatrische problematiek;
•je hebt ervaring in het werken met groepen en het kunnen hanteren van therapeutische relaties;
•je hebt coachings- en didactische vaardigheden;
•je bent in staat de relatie tussen verandering in gedrag van cliënten/patiënten en de verleende zorg te leggen, kunt consequenties inschatten en veranderingen duiden en interpreteren;
•je bent betrouwbaar en integer.

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband van circa 2-16 uur per week, voor bepaalde tijd tot 1 september 2019 in verband met zwangerschapsverlof. FWG functiegroep 45 €1843,00 - €3135,00 per maand op basis van een fulltime contract.
Werkdagen in overleg
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Mieke Venema, zorgmanager, 06 15 53 10 77

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website:

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/verpleegkundige-ouderen-ede-2019-043

Reactie termijn

25 februari 2019

12 February 2019  -  26 February 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.