Avatar
12 February 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Verpleegkundige of begeleider Octaaf Dubbele Diagnose kliniek Wolfheze 2019/044

Stevige teamplayers voor de Dubbel Diagnose kliniek in Wolfheze

Wat ga je doen?

Je voert verpleegkundige handelingen uit en levert een bijdrage aan behandeling en begeleiding van de cliënten op de afdeling. Daarnaast ben je als persoonlijk begeleider van een aantal cliënten hun steun en toeverlaat. We streven net als jij naar een optimale adequate zorg, waarin de zorg voor de patiënt voorop staat.
De herstelgerichte SRH-methodiek is, naast onze gastvrijheid, leidraad in ons werk en geeft een professioneel kader aan ‘oog voor de cliënt’. Je werkt intensief samen met de andere disciplines zoals psychiater, psycholoog en therapeuten.

Waar ga je werken?

De afdeling is volop in ontwikkeling en bestaat uit twee gesloten groepen en een open groep, in totaal 30 bedden. Gezien de samenstelling van het team zijn we op zoek naar zeven ervaren collega’s (m/v) die de teams komen versterken.

Pro Persona Kliniek Dubbel Diagnose maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We nemen patiënten op met een Dubbele Diagnose en zijn erop gericht op hen een positie te geven in de maatschappij, zodat ook zij ertoe doen.

Wat vragen we van jou?

Je hebt de opleiding tot verpleegkundige niveau 4/5 succesvol afgerond, bent BIG-geregistreerd of begeleider niveau 4/5 en je hebt enkele jaren relevante werkervaring, bij voorkeur ervaring verslavingsproblematiek. Je houdt je vakkennis en vaardigheden op peil. Uiteraard zijn jouw sociale vaardigheden uitstekend, beschik je over een scherp waarnemingsvermogen. Je bent vooral een gastvrije en gedreven professional, liefst mét humor.

Tien redenen om op onze kliniek te komen werken:
1. Je werkt in een leuk en gemotiveerd team waarin ook ruimte is voor humor
2. Het is nooit saai, er valt veel te beleven en er is veel afwisseling
3. Je komt op voor de meest kwetsbare groep mensen in de samenleving
4. De verslavingsproblematiek maakt deze doelgroep en je werk speciaal
5. Je werkt in een hecht team waarin je inbreng gewaardeerd wordt
6. Binnen het team is er alle ruimte om je te ontplooien en er zijn uitstekende opleidings- en bijscholingsmogelijkheden zoals suïcidepreventie, E-learning, SRH-methode, motiverende gespreksvoering
7. We hebben professionele opvang en begeleiding na incidenten
8. Je werkt met een multi complexe doelgroep die je uitdaagt om mee te denken bij moeilijke vraagstukken en het beste uit jezelf te halen
9. Je voegt waarde toe voor patiënten en biedt perspectief waar mogelijk
10. Je werkt samen met een behandelteam met hoogwaardige expertise op het gebied van multi complexe zorg
11. Er wordt een appèl gedaan op je flexibiliteit, improvisatievermogen en vindingrijkheid.

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband van 24-36 uur voor onbepaalde tijd met ingang van 1 maart 2019. Daaraan is een wettelijke proeftijd van 2 maanden verbonden.
FWG functiegroep 45 €1843,00 - €3135,00
Werkdagen: alle dagen, alle diensten die de 24 uurs zorg vraagt.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Ingrid Dekker, zorgmanager Octaaf Dubbel Diagnose, bereikbaar: ma, di, do, vrij van 8 tot 17.30: 06 50 03 54 66.

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website:

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/vpk-beg-octaaf-dd-kliniek-wolfheze-2019-044

Reactie termijn

25 februari 2019

12 February 2019  -  26 February 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.