Avatar
13 February 2019 - Tilly Zwanenburg plaatste:

GZ-Psycholoog voor ons Jongeren Team in Amstelveel / Haarlemmermeer

Voor ons Jongeren Team in Amstelveen/Haarlemmermeer zijn wij op zoek naar twee GZ Psychologen voor 24-32 uur per week.

De functie

Je verricht psychologisch en diagnostisch onderzoek en specialistische behandeling, zowel individueel als in groepen. Het multidisciplinair team richt zich op specialistisch onderzoek en behandeling van complexe problematiek bij kinderen en jongeren tot 23 jaar en hun gezinnen.

Wij vragen

Je hebt ervaring met hulpverlening aan jeugdigen en hun gezinnen met complexe problematiek, vooral in het brede spectrum van de GGZ. Affiniteit en ervaring met systeemgerichte behandeling (Systeemtherapeut) Registratie in het BIG-register is verplicht.

Affiniteit en ervaring met systeemgerichte behandeling, CGT en EMDR is een pré. Communicatieve vaardigheden, gestructureerd en analytisch denken en stressbestendigheid zijn belangrijke eigenschappen.

Ons aanbod

Wij bieden een collegiale en ondersteunende werksfeer en veel mogelijkheden voor het bevorderen van je eigen deskundigheid. Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ FWG 65 (min. € 3.266,- en max. € 5.126,- bruto per maand of fulltime basis). Dit betreft een dienstverband voor de duur van 1 jaar. Voor indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag.

Informatie & sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martine den Braber, teamleider, tel: 088-2434176. Wij stellen het zeer op prijs als je solliciteert. Je kunt online reageren op deze vacature zolang deze vacature openstaat middels bijgaande link: https://kenterjeugdhulp.nl/vacatures/2241361/

Deze vacature staat zowel intern als extern tegelijk uit. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

13 February 2019  -  27 March 2019
GZ-Psycholoog voor ons Jongeren Team in Amstelveel / Haarlemmermeer
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.