Avatar
20 February 2019 - Pameijer Jobcenter plaatste:

Vacature: gz-psycholoog in Rotterdam-Rijnmond

Laten we eerlijk zijn. Ervaren GZ-psychologen zijn gewild. Als je dit leest ben je dus hoogstwaarschijnlijk niet werkloos. Maar misschien zoek je wel een nieuwe uitdaging, meer vrijheid of een frisse werkomgeving. En dat kan Pameijer Mozaïk je bieden.

We hebben ruimte voor een ervaren:

GZ-psycholoog voor 32 à 36 uur per week

Wat houdt je werk in?

Bij Pameijer Mozaïk werk je niet in een klinische context, maar midden in de samenleving. Als ervaren GZ-psycholoog bij Mozaïk ben je actief op het gebied van multidisciplinaire behandeling van (jong)volwassenen met complexe problematiek in de regio’s West-Brabant en Zeeland of in Rotterdam Rijnmond. Onder hen bevinden zich zorgmijders en cliënten met een justitiële titel. Je doet zelfstandig psychodiagnostische onderzoeken en komt vanuit integratieve beeldvorming tot een concreet advies. Je stelt behandelplannen op en coacht en ondersteunt collega’s bij de uitvoering daarvan. 

Een deel van je functie is het begeleiden van PioG’s, basispsychologen die bij ons hun GZ-opleiding volgen. Daarbij houd je als werkbegeleider zicht op, en weet van, de inhoudelijke werkzaamheden van de PioG. Verder coach en adviseer je de teams van pedagogisch medewerkers en bevorder je hun deskundigheid. Je hebt in deze functie veel vrijheid en de ruimte om invloed uit te oefenen op de behandelvisie, beleidsontwikkeling en supervisie binnen de organisatie. Werkdagen en –uren zijn in overleg flexibel in te delen. 

Wat bieden wij?

  • Een informele en goede werksfeer in een platte organisatie.
  • Afhankelijk van je opleiding en relevante ervaring een brutosalaris tussen €3.820,- en €5.126,- (cao GGZ FWG 65) per maand op basis van een 36-urige werkweek.
  • Een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging;
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin o.a. (zorg)verzekeringen, fietsplan, bedrijfsfitness, vakantie-uren kopen/verkopen en een studieregeling. 

Wat verwachten we van jou?

Je hebt een universitaire opleiding tot Gezondheidspsycholoog. Daarbij heb je minimaal vijf jaar werkervaring als geregistreerd GZ-psycholoog met multidisciplinaire behandeling van (jong)volwassenen met complexe problematiek. Verder heb je aantoonbare competenties op het gebied van werkbegeleiding en coaching verworven door ervaring en/of opleiding (registratie is noodzakelijk).

Enthousiast?

Twijfel niet en solliciteer. We gaan graag met je in gesprek. Tijdens de sollicitatieprocedure zal je ook een of meerdere van onze cliënten spreken. Wl je eerst nog meer informatie over de functie? Voor Bergen op Zoom bel met Rob van den Dungen op 06–20 79 46 10. Voor Rotterdam-Rijnmond bel met Jolanda van Beest op 06–41 15 26 86.

20 February 2019  -  31 May 2019
Vacature: gz-psycholoog in Rotterdam-Rijnmond
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.