Avatar
1 March 2019 - Monique Strijdonck plaatste:

Reminder: Belangrijke informatie over kwaliteitsstatuut GGZ

Eind januari hebben wij u via dit bericht op GGZ-Connect geïnformeerd over onder andere toestemming voor het opslaan en doorgeven van persoonsgegevens uit het kwaliteitsstatuut. Vooralsnog heeft ongeveer 30% van de zorgaanbieders de toestemmingsvragen ingevuld. Dat betekent dat de overige 70% van de zorgaanbieders hierop nog actie moet ondernemen. Verder is het vanaf eind januari mogelijk uw kwaliteitsstatuut te actualiseren. Met dit bericht vragen wij graag nogmaals uw aandacht hiervoor.

Recent heeft Mediquest een herinneringsmail gestuurd naar zorgaanbieders die eerder een kwaliteitsstatuut hebben aangeboden en de toestemmingsvragen nog niet hebben ingevuld. In deze mail is ook een stapsgewijze toelichting opgenomen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar het eerder verstuurde communicatiebericht dat u kunt downloaden vanaf de website  GGZ Kwaliteitsstatuut en de FAQ op dezelfde website.

Voor technische vragen kunt u contact opnemen met de helpdesk voor het kwaliteitsstatuut van Mediquest.  Bij voorkeur via mail naar helpdesk@ggzkwaliteitsstatuut.nl. Telefonisch kan ook op telefoonnummer 088-1263915. De helpdesk is tot en met 22 maart bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 9:00 tot 12:00 uur en 13:00 tot 16:00 uur. Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met uw eigen beroeps- of branchevereniging. Contactgegevens hiervan staan in het communicatiebericht.

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.