Avatar
4 March 2019 - Tilly Zwanenburg plaatste:

Ervaren Hulpverlener / Jeugdzorgwerker B gezocht voor regio IJmond

Wij zijn per direct opzoek naar een ervaren Ambulant Hulpverlener / Jeugdzorgwerker B voor 24 uur per week. Het gaat om een zwangerschapsvervanging, met een contract voor bepaalde tijd van 1 jaar.

De functie

Je houdt je bezig met methodische behandeling en begeleiding van jongeren, ouders en hun sociale omgeving en bent verantwoordelijk voor het hulpverleningsproces. Je werkt nauw samen met het multidisciplinaire team en neemt regelmatig deel aan werkoverleg.

Wij vragen

Een afgeronde HBO- opleiding (MWD of SPH) en nadrukkelijk ervaring in het werken met gezinssystemen. Registratie bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) is verplicht. Je bent flexibel en stressbestendig, geeft grenzen aan, gaat uit van de eigen kracht van de cliënt en werkt outreachend en zelfstandig. Je denkt in mogelijkheden en oplossingen. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Een opleiding Intensieve Ambulante Gezinsbegeleiding en/of Videohometraining en/of training Signs of Safety een pré. Je bent in het bezit van een auto en direct inzetbaar.

Ons aanbod

Wij bieden een collegiale en ondersteunende werksfeer en veel mogelijkheden voor het bevorderen van je eigen deskundigheid. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg schaal 9 (min. € 2.503,43 en max. € 3.739,00 bruto per maand op fulltime basis). Dit betreft een dienstverband voor de duur van 1 jaar. Voor indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag.

Informatie & sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jose Jonker Leidinggevende, tel: 088-2434381. Wij stellen het zeer op prijs als je solliciteert. Je kunt online reageren op deze vacature zolang deze vacature openstaat via bijgaande link: https://kenterjeugdhulp.nl/vacatures/2244523/

De vacature staat zowel intern als extern tegelijk uit. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

4 March 2019  -  12 March 2019
Ervaren Hulpverlener / Jeugdzorgwerker B gezocht voor regio IJmond
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.