Avatar
5 March 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Verpleegkundige kliniek Ouderen Nijmegen 2019/066

Oudere patiënten met psychische problemen helpen in onze kliniek in Nijmegen?

Wat ga je doen?

Je voert verpleegkundige- en ADL-handelingen uit en levert een bijdrage aan behandeling en begeleiding van de cliënten op de afdeling. Daarnaast ben je als persoonlijk begeleider van een aantal cliënten hun steun en toeverlaat. De herstelgerichte SRH-methodiek is, naast onze gastvrijheid, leidraad in ons werk en geeft een professioneel kader aan ‘oog voor de cliënt’. Je werkt intensief samen met de andere disciplines (zoals psychiater, klinisch psycholoog en therapeuten).

Waar ga je werken?

Pro Persona Nijmegen maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op in onze kliniek. Voor ouderen is dat de Maria Mackenzie Kliniek.
Het cluster Ouderen Nijmegen biedt specialistische behandeling aan patiënten vanaf 60 jaar met psychische en psychiatrische problematiek. Er wordt zowel ambulant, in deeltijdbehandeling als klinisch gewerkt. Op het gebied van cliëntenzorg zijn er samenwerkingsverbanden met het UMC St. Radboud en met de verpleeg- en verzorgingstehuizen in de regio.
Op de acute opnameafdeling, de Maria Mackenzie Kliniek, werken wij met een team verpleegkundigen en behandelaren. Samen ben je verantwoordelijk voor de integrale zorg op de afdeling. Onze kliniek kan maximaal 22 patiënten opnemen voor een kortdurend verblijf, ons uitgangspunt is dat het verblijf tijdelijk is.

Wat vragen we van jou?

Je hebt de opleiding tot verpleegkundige niveau 4 succesvol afgerond, bent BIG-geregistreerd en je hebt enige relevante werkervaring. Je houdt je vakkennis en vaardigheden op peil. Uiteraard zijn jouw sociale vaardigheden uitstekend, beschik je over een scherp waarnemingsvermogen. Je bent bovenal een gastvrije en gedreven professional, liefst mét humor.

Aantal jaren werkervaring: 2 – 3 jaar
Opleidingsniveau: MBO
Beroepsregistratie: BIG-registratie

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd van een jaar met ingang van zo spoedig mogelijk. Tijdens het dienstverband kunnen we eventuele vervolgmogelijkheden bespreken. Werkdagen zijn in overleg met het team, minimaal 16 – en maximaal 32 uur per week. Nacht, avond en weekend diensten horen ook gewoon bij je takenpakket.
FWG functiegroep 45 €1843,00 - €3135,00
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sport abonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op Kaj Boot, zorgmanager, 06 21 59 35 31

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website: https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/verpleegkundige-kliniek-ouderen-nijmegen-2019-066

Reactie termijn

31 mei 2019

5 March 2019  -  31 May 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.