Avatar
6 March 2019 - Sanne Hiehle plaatste:

FACTIVAL: het F-ACT congres in Assen

Voor het eerst komt het landelijk FACT congres naar Drenthe! In samenwerking met ervaringsdeskundigen, naastbetrokkenen en netwerkpartners organiseert GGZ Drenthe op 6 juni 2019 het FACTIVAL.

Het FACT congres staat in het teken van zingeving, stigmabestrijding, herstel en inclusie en is nadrukkelijk geïnspireerd door de uitgangspunten van de Positieve Gezondheid. Machteld Huber zal dan ook de keynote komen verzorgen!

We willen graag laten zien wat we in Drenthe doen aan ‘EPA zorg en behandeling’, ook vanuit de context van jeugd- en verslavingszorg en woonondersteuning. Er gebeurt in Drenthe veel vanuit verregaande samenwerking met netwerkpartners en met naastbetrokkenen. Ervaringsdeskundige inzet is binnen die samenwerkingen inmiddels vanzelfsprekend. GGZ Drenthe beschikt ook over forensisch ACT en FACT dus ook dat aspect komt aan de orde.

Onder de titel ‘De erkenning van het kwaad’ zal Irene van de Giessen de vijfde Remmers van Veldhuizenlezing uitspreken.

https://www.factcongres.nl/

6 June 2019  -   6 June 2019
FACTIVAL: het F-ACT congres in Assen
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.