Avatar
6 March 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

ANIOS team angst, dwang en PTSS Ede 2019/077

Wat ga je doen?

Je verleent medisch psychiatrische zorg; je diagnosticeert cliënten, stelt behandelplannen op voor medisch psychiatrische zorg en voert deze uit onder verantwoordelijkheid van een psychiater uit het team.
Je behandeling en begeleiding van cliënten voldoet aan vastgestelde eisen van kwaliteit en kwantiteit en levert service in de vorm van hulp, begrip en waardering. Daarnaast zorg je ook voor een geordende administratie, zodat informatie snel en beschikbaar is voor andere gebruikers. Binnen het zorgprogramma wordt er protocollair gewerkt. Je bent onderdeel van het multidisciplinaire team. Je werkt intensief samen met je collega’s en verwijzers.

Waar ga je werken?

Pro Persona Veluwe Vallei maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Het Zorgprogramma Angststoornissen is georganiseerd binnen de specialistische zorg van afdeling volwassenen. Er worden intensieve behandelingen aangeboden aan cliënten waarbij sprake is van complexe problematiek. De hiervoor ontwikkelde zorgpaden en zorgmodules zijn leidend. Het team bestaat uit een arts/psychiater, psychotherapeut/programmaleider, klinisch psycholoog, klinisch psycholoog in opleiding, GZ-psychologen, GZ-psycholoog in opleiding, basis psycholoog, SPV’er en cognitief gedragstherapeutisch medewerkers. We zijn een enthousiast team en waarderen het als je meedenkt over nieuwe ontwikkelingen gericht op de specialistische zorg van zorgprogramma angststoornissen. Een van deze nieuwe ontwikkelingen is de start van Intensieve Traumabehandelingen de komende maanden.

Wat vragen we van jou?

Je werkt zorgvuldig en gestructureerd. Je werkt intensief samen met de psychiater uit het team en kunt tegelijkertijd goed zelfstandig functioneren. De werkdruk is best hoog, dat betekent dat je goed tegen dynamiek moet kunnen. Het werken in dit team is uitdagend en vraagt een open houding.
• Je beschikt over medische vakkennis op academisch niveau aangevuld met specifieke kennis en ervaring op het gebied van (acute) psychiatrische en psychische problematiek en daarop gerichte medische behandelmethoden;
• je bent BIG-geregistreerd en beschikt over een AGB-code;
• je hebt kennis van het aanbod en werkwijze van aanverwante vakgebieden en betrekt deze kennis in het eigen handelen
• tevens heb je kennis van procedures, richtlijnen en wet- en regelgeving;
• je houdt het kennisniveau op peil door het volgen van landelijke ontwikkelingen, bijhouden van vakliteratuur, bezoeken van relevante congressen en symposia en volgen van bij- en nascholingen;
• je kunt snel beslissingen nemen voor het doen interventies, waar nodig in overleg met de verantwoordelijk psychiater;
• je beschikt over tact, een open en cliënt/patiëntgerichte houding, empathisch vermogen, je kunt een vertrouwensrelatie opbouwen met de cliënt en kunt deze motiveren en stimuleren;
• daarnaast beschik je over overtuigings- en overredingskracht en ben je in staat tegenstellingen te overbruggen en conflictsituaties te hanteren;
• je hebt consultatieve vaardigheden en kunt collega hulpverleners en stagiaires adviseren en begeleiden.

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd, van een half jaar, met ingang van zo spoedig mogelijk.
Werkdagen: gewenst is om op de maandag, woensdag of vrijdag te werken. Daarnaast draai je diensten volgens een 7x24 uurs rooster.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie gerust contact op met Michelle Timmermans, 06 21 90 87 04.

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Reactietermijn

20 maar 2019

Solliciteren
https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/anios-team-angst-dwang-en-ptss-ede-2019-077

6 March 2019  -  20 March 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.