Avatar
6 March 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Verpleegkundige MCZ Volwassenen Wolfheze 2019/080

Octaaf 4, 5, 6 zoekt enthousiaste collega's

Wat ga je doen?

Je voert verpleegkundige- en ADL-handelingen uit en levert een bijdrage aan behandeling en begeleiding van de cliënten op de afdeling. Daarnaast ben je als persoonlijk begeleider van een aantal cliënten hun steun en toeverlaat.
De herstelgerichte SRH-methodiek is, naast onze gastvrijheid, leidraad in ons werk en geeft een professioneel kader aan ‘oog voor de cliënt’. Je werkt intensief samen met de andere disciplines (zoals psychiater, klinisch psycholoog en therapeuten).

Waar ga je werken?

Pro Persona Multi Complexe Zorg maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.
De afdeling
De Kliniek Voortgezette Behandeling Volwassenen is een afdeling voor intensieve voortgezette behandeling en begeleiding en bestaat uit de onderdelen Octaaf, Mezzo, STC. De vacature is voor de EPA-unit groep 4, 5 en 6 van Octaaf. Octaaf heeft totaal 81 bedden en bestaat uit 4 gesloten, en 4 open groepen verdeeld over 3 units/teams.
Op de afdeling worden cliënten behandeld met ernstige psychiatrische aandoeningen die langer durende opname noodzakelijk maken. Het betreft grotendeels cliënten met een psychotische stoornis in combinatie met een andere as I of een as II stoornis.
Voor vrijwel alle cliënten geldt dat er sprake is van disfunctioneren op verschillende levensgebieden. 80% van de cliënten wordt gedwongen behandeld.
De EPA-unit 4, 5 en 6 bestaat uit 3 groepen voor cliënten met een ernstige psychiatrische problematiek. De nadruk ligt op veiligheid en structuur.
Het team bestaat uit verpleegkundigen, begeleiders, medewerkers dagbesteding, stagiaires, psychiater, artsen, psychologen en maatschappelijk werkers.
Het team is een resultaatverantwoordelijk team.

Wat vragen we van jou?

Je bent een verpleegkundige of begeleider, kwalificatieniveau 4/5 en je bent BIG-geregistreerd. Je hebt inmiddels een behoorlijk aantal jaren ervaring in de GGZ. Je bent een kei in schakelen en beschikt over no-nonsense empathie en een goede balans tussen afstand en nabijheid. Je bent proactief en flexibel, maar kunt tegelijkertijd methodisch en strak werken. Je houdt je vakkennis en vaardigheden op peil. Uiteraard zijn jouw sociale vaardigheden uitstekend, beschik je over een scherp waarnemingsvermogen. Je bent bovenal een gastvrije en gedreven professional, liefst mét humor.
Aantal jaren werkervaring: 2 jaar
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Beroepsregistratie: BIG-registratie

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor de duur van 1 jaar. Wij streven om een langdurige verbintenis met je aan te gaan. Bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfseconomische omstandigheden wordt de arbeidsovereenkomst na 1 jaar omgezet naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
FWG functiegroep 45 (€1843,00 - €2863,00)
Werkdagen onregelmatige diensten inclusief nachtdiensten.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Henk van Norel, 06 21 59 35 09.

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Reactietermijn

31 juli 2019

Solliciteren
Je solliciteert via onze eigen website: https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/verpleegkundige-mcz-volwassenen-wolfheze-2019-080

6 March 2019  -   1 August 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.